До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рожевий період: найочікуваніші аромати весни

Пелюстки фіалок, магнолій і троянд, розсипи лічі, малини й гранатових зерен, часточки цитрусових і хмари мускусу — парфумерні настрої сезону виражені у фруктах і кольорах.

Фото: Mishka Bochkarev Стиль: Natalia Tiuleneva
My Burberry Blush, Burberry

Композиція, яку створив Франсіс Куркджан, переносить в юність і дає відчуття безпричинної втіхи — усе завдяки фруктовим нотам яблука й граната в поєднанні з квітковими — гліцинії й пелюстків троянд.

Реклама
My Burberry Blush, Burberry, з нотами троянд, гранатів і яблук
Gucci Guilty Love Edition, Gucci

Композиція-квінтесенція щастя створена на поєднанні пудрових фіалок, малини й нарцисів у мускусній хмарі.

Gucci Guilty Love Edition, Gucci, з нотами малини, фіалок і пачулей
Chloé L'Eau Eau de Toilette, Chloé

Грейпфрути, троянди й мох — гарне, текстурне поєднання. І стійке до того ж. За загальної невагомості композиції це досить несподівано.

Chloé L'Eau Eau de Toilette, Chloé, з нотами троянд, магнолій і лічі
Alive, Boss

Запуск тримали в суворій таємниці до березня. Нарешті, ембарго знято, можна розголошувати на здоров’я. Аромат замішаний на ванілі й сливі, відтінений чорною смородиною, корицею і яблуком. Флакон гранично лаконічний, без надмірностей і декору.

Alive, Boss

Chance Eau Tendre Eau de Parfum, Chanel

Життєрадісний вихор айви, грейпфрута й гіацинтів кружляє. До виснаги. Шанувальникам аромату — сюрприз від марки: виходить олія для волосся з такою ж композицією.

Chance Eau Tendre Eau de Parfum, Chanel, з нотами гіацинтів, айви й грейпфрута
Miss Dior Rose N'Roses, Dior

Guns'n'Roses спритно обіграні в назві нового аромату Dior. Майстер-парфумер Dior Франсуа Демаші (який, до речі, нещодавно став кавалером Ордена Почесного Легіону) створив композицію за мотивами легендарного Miss Dior. Наповнив її трояндами й мускусом, додав трохи герані.

Miss Dior Rose N'Roses, Dior, з нотами троянд, мандарина й білого мускусу
A la Rose L'Eau, Maison Francis Kurkdjian

Фруктово-квітковий A La Rose — продовження "рожевої" історії, розпочатої 2014 з однойменної парфумованої води. Навіяна образом Марії Антуанетти, вона була сповнена мускусу й рожевих бутонів, була звучною й гучною. Новий L'Eau — легка (але не легковажна) композиція. У ній — лічі, груша, троянда дамасена й півонії.

L'Eau A La Rose, Maison Francis Kurkdjian

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.