До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дева Кассель знову стала обличчям Dolce & Gabbana

Дочка Моніки Беллуччі й Венсана Касселя Дева й далі співпрацює з італійським брендом Dolce & Gabbana, який знову довірив юній дівчині представляти свій аромат. Цього разу Дева стала обличчям парфумів Dolce Rose.

Дева Кассель

Радісною новиною Дева Кассель днями поділилася у себе в соціальних мережах й опублікувала кілька перших кадрів. Зробив їх відомий fashion-фотограф Броніслав Сімончик, а знімали на мальовничому озері Комо. Сповнені сонця й легкості кадри ідеально передають настрій самого аромату, у якому фруктово-квіткові ноти поєднуються з абсолю троянди, зеленим яблуком, сандаловим деревом і мандарином. Підкреслює його грайливий настрій і флакон, виготовлений у червоно-чорній гамі та додатково прикрашений стрічкою у вигляді банта.

Реклама
Дева Кассель
Дева Кассель
Дева Кассель

Ще ліпше настрій Dolce Rose розкриває ролик, після перегляду якого так і хочеться загубитися у вузьких вуличках Белладжіо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.