До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що нового в "ніші": головні ароматні запуски parfum büro

У Галереї parfum büro пройшла чергова вечірка "Сезони парфумерії, зима-весна 2018", на якій представили дюжину нових нішевих ароматів

Café Tuberosa, Atelier Cologne

Аромат об'єднав звучання туберози, наймоднішого парфумерного інгредієнта останнього часу, з акордом еспресо. Він відкривається нестримними цитрусовими нотами – калабрійского бергамота й сицилійського мандарина, припудрених меленим кардамоном. Потім вступає чарівлива індійська тубероза, абсолют троянди й міцний кавовий акорд, і практично тут же починають розкриватися пачулі, ваніль й абсолют какао.

Реклама
Café Tuberosa, Atelier Cologne
Une Amourette, Etat Libre D'Orange х Roland Mouret

Аромат створений в колаборації з модним брендом Roland Mouret. Ідея, – пояснюють творці, – народилася 8 років тому, коли Етьєн де Свардт, засновник Etat Libre d`Orange, й Ролан Муре, французький модельєр, засновник іменного фешн-бренду. "Ми обидва віримо в сміліву естетику, провокацію, чуттєвість. Ми хочемо, щоби наші Творіння дозволяли людям підкреслити індівідуальність чи кардинально змінити стиль", – говорити Етьєн.

Une Amourette, Roland Mouret х Etat Libre d’Orange

Пряні ноти неролі з'єднуються з витонченими акцентами ірису, а солодкість ванілі пом'якшується нотами молекули Akigalawood (акігалавуд), котра чітко передає запах тінистого лісу й дерева агар.

Couleur Fauve, Evody Parfums

Натхненням композиції стала знаменита робота Анрі Матісса "Радість життя". "Оголені, хтиві жінки, відкриті для насолоди й любові ... Флейтист, танцівники ... Всі несуться в грайливий коловорот", – коментують парфуми творці.

Фото репродукції полотна Анрі Матісса "Радость жизни"

Він відноситься до сімейства амброво-східних ароматів. У його складі – суміш перців, рожевого й пекучого, амбра, квітки рясту, пачулі, а база утворена союзом ванілі, мускусу й амбри.

Couleur Fauve, Evody Parfums
Sens Abstrait, Evody Parfums

Композиція натхненна абстрактним мистецтвом, яке закликає до емоцій і почуттів через форми й кольори. Вона відкривається цитрусовими й зеленими нотами, плавно перетікає в квіткову хмару й, нарешті, залишається на шкірі деревно-амбровою сумішшю.

Tubéreuse manifeste, Evody Parfums

Tubéreuse manifeste перетворює туберозу в наркотичний, захопливий акорд. Він нагадує подорож крізь еротичний, чуттєвий сон. Біла квітка, оточена нотами рома, римської ромашки, зелені й хрусткої свіжості. Пом'якшити й посилити його покликані абсолю троянди й олія ірису, а "підкладка" розкішна: абсолю ванілі, анімалістичні й шкіряні ноти.

Колекція En aparté, Histoires De Parfum

У перекладі з французької еn aparté означає "в стороні". Простір, який пропонує повну свободу без компромісів. До колекції увійшли три аромати: "Irreverent" ("Нешанобливий"), з нотами лаванди, кави, уда й пачулі; "Outrecuidant" ("Самовпевнений") з нотами імбиру, мускатного горіха, кардамону, троянд, ладану й уда; "Prolixe" ("Багатослівний"), з нотами грейпфрута, чорної смородини, ананаса, шафрану, кардамону, квітів апельсина, сандалу й шкіри.

Колекція En aparté, Histoires De Parfum
Akaster, Parfums De Marly

Спочатку аромат був створений ексклюзивно для лондонського універмагу Harrod's, але зараз надійшов у світовий продаж. Він заявлений як чоловічий, але в ньому багато для жінок. Це суміш тепла й чуттєвості, яку приємно носити. У складі – кипарис, букет болгарських і таїфских троянд, герань, спеції, шкіра, уд і мускус.

Akaster, Parfums De Marly
Layton Exclusif, Parfums De Marly

Креативний директор будинку Жюльєн Спречер і парфумер Хамід Мераті-Кашані вигадали нову версію аромату Layton. У ньому з'явилося більш інтенсивне, чуттєве й сексуальне звучання завдяки нотам троянди, герані, дерева – агарного, сандалового і гваякового, бурштину, рожевого перцю і кави з кардамоном.

Layton Exclusif, Parfums De Marly
Majaina Sin, The Different Company

За сировиною для аромату парфумер Еміль Куперман вирушила на острів Мадагаскар. І привезла сировину виняткової якості: бурбонська ваніль, свіжий високоякісний імбир, чистий, іскристий, пряний, з цитрусової гранню; інтенсивну свіжу корицю. Крім них чути італійський бергамот, олія якого була зібрана в першу годину дистиляції, і пряний, солонуватий каштановий крем.

Majaina Sin, The Different Company
Santo Incienso, The Different Company

Нішевий аромат натхненний заклинаннями древніх південноамериканських шаманів. Нота Palo Santo (ісп. "Святе дерево") створює амбровий, смолистий і пряний аромат. Її пом'якшує свіжий квітковий акорд. Дорогоцінний мускус доданий до деревного складу для більшого комфорту та чуттєвості. "Я хотіла, щоби цей аромат дивував і обнадіював, як молитва, звернена до неба", – каже пафюмер.

Café Tuberosa, Atelier Cologne
Santo Incienso, The Different Company

Довідка Vogue

parfum büro – проект, покликаний розвивати культуру високої парфумерії в Україні. Це інтерактивна платформа, яка об'єднує творців концептуальних парфумерних брендів, професіоналів ринку нішевої парфумерії, мас-медіа і поціновувачів рідкісних ароматів.

Галерея parfum büro

Київ, вул. Кожум'яцька, 18

тел.: 044 338 8000

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.