До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті засіб дня: Аромат Concrete, Comme Des Garçons

Чим пахне бетон? Холодом? Вапном? Металевими конструкціями, з якими його з'єднають? Гумовими підошвами взуття людей, які пройшли по ньому? Олією, якою змащені частинки бетономішалки? – Свою відповідь на питання представляє Comme Des Garçons.​

Concret препарує бетон, урбаністічний матеріал, – і розповідає про руйнування, творення і натхнення. Все, що можна сказати про аромат, – він абстрактний; пахне сандалом і – невловимо – чи то трояндою, чи то металічною геранню. "Шари смолистої теплоти лаковані металевими швами, побудованими на фундаменті з фірмової символіки Comme des Garçons", – йдеться в прес-релізі.

Реклама

Аромат з'явиться в Україні в жовтні. Він упакований в "оболонку" зі скла й бетону і поміщений в кишеню з пухирчастою плівкою. "CONCRETE – це деконструктивістський підхід до дизайну, властивий Comme des Garçons, дистильований в аромат", – говорять представники бренду. Їм можна вірити.

Читайте також:

Б'юті-засіб дня: крем для рук Chanel

Досконалий тон: 5 найочікуваніших новинок осені

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.