До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 красенів-боксерів у мініфільмах Dior Homme Sport

На підтримку запуску нового аромату Dior Homme Sport французький Дім випустив 7 мініфільмів, героями яких стали боксери з усього світу.

Реклама

Деякі зі спортсменів — зірки рингу, як американець Раян Гарсія, британець Річард Ріакпоре та італієць Данієле Скардіна. Деякі — перспективні молоді боксери: наприклад, Адам Хамед. А хтось залишається аматором, водночас будучи ключовою фігурою зі світу моди та музики: француз Юнес Бенджима, німецький репер Контра К і житель Нью-Йорка Таннер Різ. Усі вони розповідають про свою пристрасть до шляхетного мистецтва боксу й прагнення перевершити себе, якого вимагає цей вид спорту. Закарбувати алхімію між розумом і тілом Dior доручив талановитим режисерам і фотографам з усього світу. У результаті вийшло сім естетичних і поетичних фільмів.

Dior Homme Sport

Нова туалетна вода Dior Homme Sport поєднує свіжість і натиск, уособлюючи життя в русі. У композиції — свіжість калабрійського бергамота, теплота амбри, пряні та деревні ноти.

Dior Homme Sport
Юнес Бенджима, Франція

Підприємець, модель, а тепер і актор у серіалі, який скоро вийде на Amazon TV, француз Юнес Бенджима живе між Парижем, Нью-Йорком і Лос-Анджелесом. Він з дитинства захоплювався боксом, але, попри те, що йому судилася професійна боксерська кар’єра, він дуже скоро став популярною моделлю для великих люксових брендів, паралельно розвиваючи творчу діяльність на чолі "Студії FY7". Юнес Бенджима, за яким у соцмережах стежать 1,2 мільйона осіб, боксує щодня.

<b>Юнес Бенджима, Франция</b>
Юнес Бенджима

"Бокс — це вічний урок поваги. Поваги до себе, до власного тіла й розуму. Поваги до іншої людини. Там все й починається".

Фото й відео: Bilal El Kadhi

Раян Гарсія, США

<b>Райан Гарсия</b>
Райан Гарсия

"Підносячи руку на знак перемоги, я знаю, що не самотній. Кожна перемога належить моїй команді, моїй родині і тим, хто мене підтримує".

Фото й відео: Gladimir Gelin

Адам Хамед, Велика Британія

Синові Насіма Хамеда, прославленого британського боксера єменського походження й чемпіона світу в напівлегкій вазі, відомішого як "Принц Насім", Адамові Хамеду судилося вийти на ринг. Все його дитинство було посвятою в боротьбу: він спостерігав за батьком і зустрічав зірок рингу, включно з великим Мухаммедом Алі, який був другом сім’ї. Адамові всього 21 рік, і він іде стопами батька, вселяючи надію своїм талантом і напруженою роботою.

<b>Аадам Хамед</b>
Аадам Хамед

"Можна сказати, що бокс у мене в крові. Люди кажуть, що я отримав вроджені здібності від свого батька, але нічого б не було без наполегливої праці й рішучості".

Фото й відео: Cheb Moha.

Kontra K, Німеччина

Німецький репер Kontra K (справжнє ім’я — Максиміліан Дін) також захоплюється боксом : він син боксера й племінник боксинг-промоутера. Сьогодні він прославився тим, що тренує молоді таланти на рингу. Бокс — це більше ніж спорт і найкращий спосіб уникнути бійок на вулицях Берліна: для співака це спосіб гармонізувати тіло й розум, знайти баланс і протистояти труднощам.

<b>Kontra K</b>
Kontra K

"Чого ти вчишся — так це поважати, коли хтось кращий за тебе. Завжди знайдеться хтось сильніший".

Фото: Trozzo

Відео: Julot Bandit

Річард Ріакпоре, Велика Британія

Професійний британський боксер Річард Ріакпоре — дійсний чемпіон Великої Британії у важкій вазі за версією WBA з рекордом у 13 перемог. Він працював моделлю і відомий активною роботою проти групового насилля й злочинності. Навчений досвідом власної непростої історії, він розповідає про те, як мало не загинув на вулиці у віці 15 років, і зумів перетворити це випробування на незвичайну долю. Врятований боксом, він вирішив створити Фонд Річарда Ріакпоре, щоб допомагати дітям з лондонського району, де жив сам.

<b>Ричард Риакпоре</b>
Ричард Риакпоре

"Я не боюся визнати, що бокс змінив моє життя, і я вірю, що він може надихнути майбутнє покоління. Стати кращим. Мріяти про більше. Боротися за мир, на який воно заслуговує".

Фото: Gabriel Moses

Відео: Ciesay

Таннер Різ

Модель, інфлюенсер, художник і підприємець, житель Нью-Йорка Таннер Різ швидко став ключовою фігурою у світі моди. Безпомилково впізнаваний завдяки своєму унікальному стилю, вибіленому волоссю й тату, він відкрито заявляє про свою пристрасть до боксу.

<b>Таннер Риз</b>
Таннер Риз

"Бокс зробив мене сильним і добрим водночас. А в якомусь сенсі — ще й вільним. Вільним від власних думок, вільним від суджень".

Фото й відео: Gladimir Gélin

Данієле Скардіна, Італія

Данієле Скардіна на прізвисько "Король Торетто" — зірка в суперсередній ваговій категорії. Цей 29-річний італієць, який народився недалеко від Мілана, почав свою кар’єру майже 10 років тому. У 2013 році він виграв престижну нагороду American Golden Gloves. У 2015 році став професіоналом і відтоді тренується в Маямі в знаменитому залі 5th Street Gym. У 2021 він виграв інтерконтинентальний титул Supermedium WBO. Серед його досягнень — 20 перемог, з них 16 — нокаутом. Нині він посідає 20-те місце у світовому рейтингу. Улюбленець публіки, цей видатний спортсмен допомагає дітям, які перебувають у важких обставинах, і дітям із соціально незахищених сімей.

<b>Даниэле Скардина</b>
Даниэле Скардина

"Якщо ви у злагоді із собою, то ще до того, як залунає дзвін на рингу, дух слави наповнить силою кожен ваш рух".

Фото й відео: Alice Rosati

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.