До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ручна робота: ідеї для домашнього манікюру

Творчість допомагає впоратися з панікою й знайти баланс. Саме тому ми зібрали ідеї домашнього манікюру, які реально повторити самостійно.

Наше натхнення — Мішель Лі, головна редакторка американського Allure. Це саме їй належить ідея припинити використовувати слово "антивіковий" стосовно догляду й косметики; це саме вона розмістила Біллі Портера на обкладинку Allure в січні 2020 року, висловлюючи просту думку: краса не має статі. Мішель щойно втретє стала матір’ю, їй 45, має феноменальний вигляд і зовсім не змінюється зовні з літами. Одне із захоплень Мішель — домашній манікюр, який вона робила сама задовго до карантину.

Реклама

Покрокові інструкції можна знайти у Мішель в інстаграм, на який ми дуже радимо підписатися, прилучившись до 170 тисяч фоловерів. У ньому — безліч порад з догляду в домашніх умовах та багато б’юті-натхнення. А поки — ідеї манікюру від Мішель Лі.

<b>мишель ли аллюр маники</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.