До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осінній манікюр: 5 ідей з подіуму

Поки стилісти і баєри уважно вивчають одяг і аксесуари з модних показів, погляди майстрів манікюру прикуті до пальців моделей. Vogue.ua вибрав 5 ключових трендів манікюру цієї осені. Обирайте і випробовуйте.

Інкрустація перлами

Після кількох років мінімалізму і природності наші нігті знову готові перетворюватися на арт-об'єкти. На показах Antonio Marras, Adeam і Fast East головним декором стали перли – абсолютно непрактично, але як гарно.

Реклама
ADEAM
Antonio Marras
Fashion East
Графіка

Ті, хто не сприймає на нігтях зайвих об'єктів, свою творчу натуру можуть виразити за допомогою графічних малюнків. Цієї осені зіркові майстри з манікюру пропонують зупинитися на контрастних поєднаннях: молочного з червоним, бірюзового з чорним або фуксії з салатовим.

Prabal Gurung
House of Holland
Багряний пік

Як жовтень неможливо уявити без золотого листя навколо, так і осінній манікюр – без бордово-багряних відтінків. На подіумах від Нью-Йорка до Парижа майстри нерідко покривали моделям нігті відтінками вина на будь-який смак.

Prabal Gurung
Oscar de la Renta
Emporio Armani
Френч і не тільки

Про повернення французького манікюру цього літа не писав тільки ледачий. Весь Instagram заполонили фото знаменитих дівчат – від Белли Хадід до Бейонсе, які повернулися до напів прозорих нігтів з білим закінченням. Під час осінніх показів деякі дизайнери також підтримали тенденцію, а деякі показали варіації на тему: поєднали природний відтінок нігтя, наприклад, з червоним кольором або виділили його основу.

Marta Jakubowski
Philipp Plein
Preen
Чорний-чорний

Шанувальникам коротких нігтів цієї осені варто придивитися до чорного. Якщо він здається занадто скорботним або суворим, можна поєднати його з тонкими білими лініями, щоб ніготь нагадував мармурову фактуру, або погратися в логоманію, як це зробив Джеремі Скотт.

Guy Laroche
Jeremy Scott
Altuzarra

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.