До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємниці стійкого вечірнього макіяжу

Вечірній макіяж повинен витримати спеку, спалахи камер, сильні емоції – і зберегти свій первозданний вигляд.

Щоб тіні тримались краще, візажисти практикують кілька прийомів: поєднують кремові текстури з пудровими, задіюють праймери, роблять ставки на водостійкі формули. У макіяжі Кейт Бланшетт для церемонії відкриття Каннського кіно- фестивалю команда Giorgio Armani Beauty застосовувала кремовий засіб 3 в 1 Eye & Brow Maestro: ним можна підводити очі, використовувати його як тіні і для скульптурування. Для самостійного застосування ідеальний Eye Tint – стійкі рідкі тіні, які легко наносяться, не розтікаються і не втрачають яскравості. Головне – після нанесення дати їм можливість висохнути: тоді вони перетворяться в тоненьку плівку.

Реклама
Кейт Бланшетт
Леа Сейду
Кендалл Дженнер

Замість олівця або тіней для брів краще використовувати водостійкі гелі, що закріплюють волоски в потрібному напрямку. Туш може залишити відбитки під бровами і на нижніх повіках, причому акуратно їх прибрати не вдасться – доведеться робити демакіяж і фарбуватися заново. Спеціально для того, щоб уникнути ексцесів, придумали водостійкі формули. У них є ще одна беззаперечна перевага: вони здатні фіксувати вигин вій і довгий час (до 20 годин) не обсипаються. Неоціненно, коли фотографуватися потрібно весь вечір.

<b>EveningMakeUp</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.