До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З блиском: 5 ідей макіяжу на Новий рік

Вибираємо ідеї макіяжу для новорічної вечірки, які працюватимуть ефектно з будь-яким дрес-кодом, від піжами до лижного костюма

Стрілки

Невеликі, досить щільні, такі стрілки протримаються всю ніч, якщо використовувати базу під макіяж і водостійкий засіб. Найкраща компанія образу — ідеальна шкіра та м’які брови.

Реклама
Sacai
Монохром

Вибрати однаковий відтінок для очей і губ — сміливий, але дуже ефектний прийом. Можна додати яскравості, щоб вийшов соковитий, яскравий макіяж.

Missoni
Глітер

Кому здається, що глітер — це too much, варто переглянути своє ставлення до цього різновиду макіяжу. Це зробити дуже легко під враженням показу Marni: глітер там використано іронічно й сміливо. Ну й зовсім ясно: такий макіяж не залишає сумнівів у своїй святковості.

Marni
Блискучі акценти

Не стрілки, не тіні, не аплікації. Такі акценти, як на шоу Prada, можна повторити за допомогою рідких тіней із дзеркальним ефектом (наприклад, Giorgio Armani Eye Tint або Givenchy Ombre Interdite) і трафарету (вирізається за дві хвилини за допомогою манікюрних ножиць). Трудовитрат на копійку, ефект — на мільйон. До того ж макіяж залишається мінімалістичним.

Prada
Спалах на сонці

Для яскравого акценту в макіяжі можна вибрати яскраві тіні (найяскравіші, які є в косметичці). А підсилити врочистість моменту можна за допомогою глітеру в тон, як на показі Gabriela Hearst.

Gabriela Hearst

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.