До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Свято наближається: що в різдвяній колекції макіяжу Dior?

"Заново винаходити класику — веселий челендж", — каже Пітер Філіпс, креативний та імідж-директор Dior Makeup, представляючи ексклюзивну різдвяну колекцію макіяжу Dior The Atelier of Dreams.

Кожен засіб, що ввійшов до святкової колекції, прикрашений зображеннями витонченого й водночас строгого фасаду легендарного будинку на авеню Монтень, 30 у Парижі, де міститься серце Dior: бутик і майстерні. Пропонуємо зазирнути до Ательє Мрії й зануритися у вишукану розкіш лімітованої колекції Dior The Atelier of Dreams.

Реклама

У колекції представлена ​​елегантна й святкова серія тіней 5 Couleurs Couture з їхньою легкою кремовою текстурою, насиченими, інтенсивними кольорами й екстремальною стійкістю №739 House of Dreams.

№469 Atelier Doré

Дім мрій / House of Dreams містить холодні відтінки мерехтливого срібла, поєднуючи атласний персик, курну троянду, глибокий сіро-коричневий і матовий коричневий. Згодиться як для базового, так і для святкового макіяжу.

Тіні 5 Couleurs Couture № 739 House of Dreams, Dior

Atelier Doré, що випромінює тепле золото, сповнений відтінків оксамитового червоно-коричневого, атласно-бежевого й мідно-коричневого кольорів. Ідеальний для новорічного макіяжу.

Тіні 5 Couleurs Couture №469 Atelier Doré, Dior

Прикрашають різдвяну колекцію пудрові рум’яна Rouge Blush, у лімітованому відтінку 601 Hologlam. Кораловий відтінок з мерехтливими частинками рожевого кольору надасть сяйливого вигляду шкірі, підкреслить щоки та вилиці. Рум’яна мають інтенсивний пігмент, що легко розтушовується, а також характеризуються гарною стійкістю і текстурою, здатною адаптуватися під будь-яку шкіру.

Рум’яна Rouge Blush, у лімітованому відтінку 601 Hologlam, Dior

Цікавинка колекції та ноу-хау ательє Dior — мінодьєр Rouge Dior Minaudiere, маленька металева сумочка золотого кольору. Завдяки практичному ремінцю-ланцюжку її можна носити як клатч через плече. Мінодьєр має знімний футляр і тримач для помади.

Мінодьєр Rouge Dior Minaudiere, Dior

До різдвяної колекції The Atelier of Dreams увійшли 4 відтінки помади Rouge Dior, випущеної обмеженим тиражем: 466 Pink Rose (атласний рожевий); 873 Sparkling Peony (бордовий металік); 862 Winter Poppy (яскравий оксамитово-червоний); 858 Red Pansy (матовий червоно-коричневий). Саме під них був створений мінодьєр Rouge Dior Minaudiere та окремий циліндричний тримач для губної помади № 999 оксамитово-червоного, фірмового кольору Dior, що прикрашає усмішки жінок уже понад 60 років. На стрижнях помад красується вигравіювана історична табличка Dior.

Мінодьєр Rouge Dior Minaudiere, Dior

До колекції The Atelier of Dreams також увійшли помади Diorific, що характеризуються тривалою стійкістю і насиченим кольором: 4 нові елегантні відтінки із сатиновим або матовим фінішем уміщені в золотий футляр от кутюр у вигляді цифри 8, що повторює щасливе число месьє Діора.

У колекції також представлені два нові відтінки лаку для нігтів Diorific Vernis, у знаковому золотому флаконі, які добре поєднуються з палітрою кольорів губної помади Diorific.

Обличчям колекції знову стала топмодель Рут Белл, яка з’являлася на обкладинці квітневого номера VOGUE UA

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.