До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Оскар-2021" — таємниці образу Марго Роббі

Цього року 93-тя церемонія вручення премії "Оскар" проходила у двох різних місцях: у голлівудському Dolby Theater та в лос-анджелеському Union Station, з виходом на червону доріжку й церемонією без гостей. Як Марго Роббі готувалася до цієї незвичної посткарантинної церемонії, читайте нижче.

Марго Роббі

Через обмеження, пов’язані з пандемією, прийти на церемонію дозволили тільки номінантам, їхнім гостям і ведучим. Продюсери шоу Джессі Коллінз, Стейсі Шер і Стівен Содерберг залучили режисера "Еммі й Тоні" Гленна Вайза до постанови прямої трансляції, щоб "Оскар" був подібний до фільму, а не телешоу.

Реклама
Марго Роббі

Марго Роббі, амбасадорка Дому Chanel, продюсерка фільму "Перспективна дівчина", володарка премії за найкращий оригінальний сценарій і п’ятиразова номінантка на "Оскара", з’явилася на червоній доріжці в мереживній сукні колекції Haute Couture осінь-зима 2019/20. На виготовлення сукні знадобилося 205 годин роботи.

Сукня, Chanel Couture
Макіяж

За макіяж Марго Роббі відповідала голлівудська візажистка Паті Дуброфф. Вона підготувала шкіру актриси за допомогою засобів лінійки Le Lift і сироватки La Solution 10. Щоб колір обличчя Марго здавався сяйливим, Паті використала продукти колекції Les Beiges: освіжний тинт-флюїд з мікросферами й ефектом оголеної шкіри Eau De Teint, пудру з ефектом сяяння Healthy Glow Illuminating Powder відтінку Sunset і тональну основу Les Beiges Healthy Glow №BD51.

У макіяжі губ Паті поєднувала олівець Le Crayon Lèvres кольору Nude Brun і рідку матову помаду Rouge Allure Ink Matte відтінку Warm Beige, а також помаду Rouge Coco Flash відтінку Chicness.

Марго Роббі
Марго Роббі

Для елегантного манікюру, за який відповідав улюбленець голлівудських зірок Том Бачик, майстер вибрав позачасовий і найпопулярніший відтінок лаку Le Vernis Nail Ballerina.

Марго Роббі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.