До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Оскар-2021": як повторити б’юті-образ Зендаї

Зендая з’явилася на червоній доріжці церемонії вручення кінонагород "Оскар-2021" в канарково-жовтій сукні, з кучерявим волоссям, що спадало хвилею на плечі. Розглядаємо б’юті-образ актриси й співачки в деталях.

Зендая

З’явитися на церемонію Оскар з русалчиним волоссям завдовжки до сідниць — на таке здатний не кожен. Але Зендая — з тих жінок, що не бояться експериментів. За образ загалом відповідав стиліст Ло Роуч. У сториз свого інстаграму він демонструє референс, на який орієнтувалася б’юті-команда. Джерелом натхнення був образ Шер.

Реклама
Law Roach

За б’юті-образ відповідала візажистка Шейка Дейлі, серед клієнток якої зокрема й Бейонсе. Зендая — амбасадорка Lancome, тому в макіяжі використовували переважно засоби Дому. Підготувати шкіру допомогла тканинна маска Rénergie Lift Multi-Action Ultra і знаменита сироватка з пробіотиками Advanced Génifique.

Щоб створити м’який, але ефектний макіяж очей, Шейка використала нейтральні відтінки з набору тіней Hypnôse 5-Color Terre De Sienne і French Nude, а лінію росту верхніх і нижніх вій підкреслила чорним олівцем Le Crayon Khôl відтінку Black Coffee. Замість помади візажистка застосувала олівець для губ Le Crayon відтінку Nude, а поверх нанесла знаменитий блиск Juicy Tubes відтінку Raspberry Cool.

Le Crayon відтінку Nude, Lancome

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.