До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові колекції макіяжу сезону осінь-зима 2019/20

Напередодні нового сезону розглядаємо колекції макіяжу осінь-зима 2019/2020, вибираємо фаворитів і складаємо листи побажань.

Dior

Осіння колекція макіяжу Dior 2019 називається Power Look та присвячена міським пейзажам і сильним жінкам. Кольорова гама – у відтінках асфальту, скла, мокрого бетону з вкрапленнями неону, що нагадує про вогні великого міста. Назви відтінків – це шедеври: Rush Hour, Tag It, Ambitious, 9 A.M., Independent. Знімаємо капелюха не лише перед креативним директором Дому з макіяжу, а й перед тими, хто придумав назвати тіні Glorif-eye.

Реклама

<b>Dior Autumn 2019</b>

У продажі в Україні колекція з'явиться в жовтні. До неї увійдуть чотири лімітовані відтінки лаку для нігтів (на промокадрах Рут Белл позує з чудовим сірим 12 A.M.), два відтінки стійких чорнил для губ, два чотириколірні набори тіней з красивим відбитком на поверхні, чотири відтінки рідких тіней, два відтінки рум'ян і три матові помади-олівці.

Guerlain

Осіння колекція макіяжу Guerlain називається Magnetic Glam і досліджує мерехтіння перлів. Метал в очах, переливчасті губи, тепла сяйна шкіра.

До колекції увійшли два відтінки підводки для повік (їх можна поєднувати в одному образі, як на фото), три відтінки помади KissKiss зі стрижнями, огранованими як дорогоцінні камені, і хайлайтер теплого відтінку. Лаконічна, але ефектна добірка косметики.

<b>Guerlain Autumn 2019</b>

Givenchy

Осіння колекція макіяжу Givenchy називається Essence Of Shadows і присвячена грі світла і тіней. "Сила світла, яка переломлюється через безліч темних призм", – описує її креативний директор бренду з макіяжу Ніколя Деженн.

До колекції увійшли два дев'ятиколірні набори стійких тіней Prismissime (обіцяють, що вони триматимуться 12 годин) і два відтінки помади Rouge Interdit Vinyl з переливчастими частинками.

<b>Givenchy Autumn 2019</b>

Chanel

Нова колекція макіяжу Chanel осінь-зима 2019 називається Noir Et Blanc і препарує чорно-білу гаму, головні кольори Дому, а також типові паризькі відтінки. У колекції є як чорні і білі кольори, так і спалахи охри, червонувато-коричневі тони і блиск металів – бронзи, платини. Лукбук для колекції зняв Макс Фараго. І він такий хороший, що розглядати його хочеться безперестанку.

<b>Chanel Autumn 2019</b>

Колекція виняткова: в ній є і базові засоби, які підійдуть тим, хто тільки починає знайомство з макіяжем, і high-end продукти, всю красу і досконалість яких оцінять навіть скептики. До колекції увійшли: чорний і білий олівці для очей, лаки для нігтів, блиски для губ, желе-хайлайтер, два чотириколірні набори тіней, повністю переформульовані (тепер робити smokey eyes можна хоч наосліп – тіні розтушовуються буквально самі по собі), два відтінки оксамитової помади і дві рідкі помади. А ще – два "топи": один, з зеленими і золотими іскрами, перетворює макіяж очей з денного на вечірній, другий, білий, можна наносити куди завгодно – навіть як хайлайтер. Наші вітання Лючії Піці, це справді красива і функціональна колекція.

<b>Chanel Fall Winter 2019 Makeup Collection</b>

Lancome

Цієї осені вийде лімітована колекція макіяжу Lancome x Chiara Ferragni, створена в колаборації з найвідомішим і найвпливовішим модним блогером світу, музою Будинку, К'ярою Ферраньї. Вона оформлена по-особливому: упаковки прикрашені впізнаваним принтом з очима в обрамленні густих вій – знаковим елементом бренду К'яри.

До колекції увійшли: набір для макіяжу Flirting Palette, три відтінки помади L'Absolu Mademoiselle Shine, три відтінки лакової помади L'Absolu Lacquer Lipstick, туш Hypnôse Drama у лімітованому оформленні.

<b>Кьяра и Ланком 2019 осень</b>

Clarins

У колекції весела назва – Cheeky Cheeky Bam Bam. Вся вона присвячена відтінкам рожевого: яскрава, динамічна, заряджена юністю.

До колекції увійшли: нові рум'яна шести відтінків, чотири відтінки блиску для губ Lip Perfectors, туш Wonder Perfect Mascara 4D з пантенолом і рожевим воском.

<b>Clarins 2019 makeup!</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.