До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Last Call: як зробити новорічний подіумний макіяж з підручних засобів

Щоб зробити новорічний макіяж, не обов’язково купувати нової косметики, — каже візажистка Ольга Остапчук, — можна навіть обійтися глітерами та блискітками з художньої або nail-art крамниці. Головне — правильно та цікаво наносити самі продукти.

Фото: Steven Pan


Раджу наносити глітер на бальзам Lucas Papaw або жирний крем, який не даватиме їм змоги осипатися. Також робочий варіант — це кремові тіні.

Реклама
Кремові тіні Eyes to Kill Stellar, Giorgio Armani

Глітер можна наносити пальцем (так робить легендарна візажистка Пет Макграт) або звичайним пласким пензликом, бажано синтетичним.

Пласка щіточка для тіней, Artdeco

Спочатку наносимо основу у вигляді крему або бальзаму — доволі щедро, поплескуючи вздовж повік. Зверху — блискітки.

Фото: Ольга Остапчук

Не потрібно намагатися зробити все дуже чисто й акуратно; краще виходить, коли ви ніби й не старалися. Осипаються? – Ну й нехай.

Фото: Ольга Остапчук

Для новорічного макіяжу круто працює дрібний металік. Його можна наносити не лише на очі, а й на виступні місця, куди ви зазвичай наносите хайлайтер.

Фото: Ольга Остапчук

Червоний, рожевий або навіть синій можна нанести поверх помади. Але в такому разі потрібно буде зафіксувати макіяж спеціальним засобом у спреї. Звісно, їсти й пити потім потрібно дуже обережно.

Фото: Steven Pan

Класний вигляд мають на очах чи біля них великі елементи, зірочки тощо. Такі я раджу кріпити на клей для вій, головне — брати прозорий і той, що змивається водою.

Фото: Ольга Остапчук

Новий рік — це класна можливість порушувати правила, наносити рум’яна замість хайлайтера, туш для вій — у десять шарів, а глітер та блискітки — куди тільки забажається.

Фото: Ольга Остапчук

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.