До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Класика краси: різдвяна колекція макіяжу Guerlain

Різдвяна колекція макіяжу Guerlain під назвою The Gold Wish покликана нести свято й виконувати найпотаємніші, золоті бажання.

Напередодні святкового сезону бренд підготував різдвяну колекцію макіяжу The Gold Wish Collection ("Золоті бажання"), до якої ввійшли: коштовна помада Rouge G у двох відтінках з двома ексклюзивними футлярами, пудра Terracotta у лімітованому випуску, знамениті "Метеорити" в кульках. Завітаймо ж до чарівного вулика й розгляньмо докладно творіння Guerlain.

Реклама

Помади Guerlain вважаються втіленням розкоші, підносяться в ранг абсолютного символу жіночності й недарма, адже саме найстарший парфумерний Дім Guerlain був першим, хто створив помаду в тюбику. У святковій колекції The Gold Wish Collection представлені коштовні помади Rouge G Satin у двох відтінках насиченого червоного кольору з ніжним, сатиновим фінішем № 34 Gold Red і № 35 Gold Brick. Стики цих помад усипані частинками золота, а футляри представлені в лімітованих випусках: Ruby Sequins і Gold Sequins. Фахівці Guerlain постаралися на славу, надавши можливість прихильникам розкоші кастомізувати помаду на будь-який смак та вподобання за допомогою коштовних футлярів.

Помада Rouge G Satin у двох відтінках насиченого червоного кольору з ніжним, сатиновим фінішем № 34 Gold Red, Guerlain
Помада Rouge G Satin у двох відтінках насиченого червоного кольору з ніжним, сатиновим фінішем № 35 Gold Brick, Guerlain

Різдвяна колекція містить лімітований випуск пудри Terracotta Gold Bronze в оновленому відтінку 03 Moyen Dore / Medium Warm. Спеціально для цієї колекції легендарну бронзувальну пудру Terracotta прикрасили логотипом Guerlain у сяйливих золотих частинках.

Пудра Terracotta Gold Bronze №03 Medium Warm, Guerlain

Пудра складається з 96% інгредієнтів натурального походження, а також мінеральних пігментів і перламутру, що надасть шкірі сяйливого відтінку сонячної засмаги посеред зими. Чого тільки вартий принадно-тонкий аромат пудри, її натуральна формула й ультралегка текстура.

Пудра Terracotta Gold Bronze №03 Medium Warm, Guerlain

Знаменита пудра в кульках Météorites виходить обмеженою серією Météorites Gold Pearls з 5 перламутровими відтінками, оповитими ніжним ароматом фіалки. Білий вирівнює тон шкіри, бронзовий і золотистий — додають природної засмаги, колір шампань і рожевий наповнюють шкіру світлом і змушують сяяти.

Météorites Gold Pearls, Guerlain

Гель для брів Mad Eyes Brow Framer в універсальному відтінку із золотими частинками вийшов обмеженою кількістю екземплярів у версії Sparkling Gold, спеціально для колекції Gold Wish Collection. Серед його компонентів — бджолиний віск і D-пантенол, які допомагають бровам ставати щільнішими, сильнішим й густішими.

Гель для брів Mad Eyes Brow Framer у версії Sparkling Gold, Guerlain

Лімітований випуск двоколірних кремових тіней в олівці Mad Eyes Contrast Shadow Duo представлений у двох відтінках. Icy Grey / Dazzling Silver — у сіро-сталевій гамі, Deep Plum / Shiny Gold — у сливово-золотій.

Кремові тіні Mad Eyes Contrast Shadow Duo, Guerlain
Кремові тіні Mad Eyes Contrast Shadow Duo, Guerlain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.