До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жизель Бюндхен, Джоанна Чек і Пітер Філіпс у новому відео Dior

У новому відео Dior, присвяченому догляду за шкірою, Жизель Бюндхен зібрала б’юті-інфлюенсерів з усього світу, щоб поговорити про красу, баланс та догляд за шкірою. Спойлер: улюблена косметологиня редакції Джоанна Чек, креативний та імідж-директор Dior з питань макіяжу Пітер Філіпс — серед гостей.

Жизель Бюндхен

Знаменитості й інфлюенсери, з-поміж яких, крім Жизелі, Джоанни й Пітера, були б’юті-журналіст Філіп Пікарді, дерматолог Же Джі, ведуча й продюсерка Shanghai Media Group Лей Чен, модель, стилістка, засновниця sustainable-бренду Sami Miro Vintage Самі Міро й паризька естетистка, косметологиня Софі Карбонарі, зустрілися в Zoom, щоб поговорити про те, як змінилися погляди на красу за останній час. Тепер у фокусі уваги — очі й догляд за ними. У відео експерти діляться технікою лімфодренажного масажу періорбітальної зони та власними таємницями краси.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.