До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дуже живильно: креми для справжньої зими

У перші дні нового року згадуємо найефективніші живильні креми. Вони підтримають ліпідний бар'єр шкіри, допоможуть їй протистояти вітру, холоду, негоді і перепадам температури. А також будуть берегти гладкість обличчя, оберігатимуть його від сухості і лущення. У складі таких засобів: кераміди, цінні масла, екстракти рослин, вітаміни і мінерали. Все для того, щоб підтримати епідерміс в холодну пору року і посилити його захисні властивості.

Фото: Elizaveta Porodina. Стиль: Julie Pelipas

Вчені лабораторій Lancome розробили спеціальний термін – "хроночутливість". Вона може виникати у відповідь на різні впливи ззовні, від неправильно підібраних засобів по догляду до забруднень навколишнього середовища. Але найчастіше її провокують контраст температур між морозним повітрям на вулиці і теплим сухим – в опалюваному приміщенні, вітер і мороз, холод. Симптоми знайомі багатьом: не хочеться торкатися свого обличчя, адже шкіра стягнута або груба, "як у рептилії", або свербить, або горить. У Lancome вважають, що зняти симптоми допоможуть пробіотики: біфідобактерії (підсилюють бар'єрну функцію шкіри), дріжджі (допомагають ущільнити її), лактобактерії (заспокоюють). Їх дія доповнена антиоксидантним комплексом, що складається з ферулової кислоти і вітаміну Е.

Реклама
Сироватка Advanced Génifique Sensitive, Lancôme

У Kiehl's придумали свій спосіб протистояти негоді – зволожувальний крем Ultra Facial Cream, який запобігає втраті вологи. Його тестували під час сходження на Еверест і в експедиції до Гренландії. Антарктицин в складі захищає при екстремально низьких температурах, імперата циліндрична допомагає утримати вологу, сквалан та оливкова олія високого ступеня очищення покращують гідроліпідний бар'єр.

Зволожувальний крем для обличчя Ultra Facial Cream, Kiehl's

Vogue.ua зібрав ще 13 засобів з вражаючими властивостями, які послужать своєрідним коконом для шкіри.

<b>питательные зимние</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.