До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий підхід до вмивання: засоби з текстурою бальзаму

Бальзам для вмивання — особливий клас засобів, який перетворює рутинне вмивання на повноцінний ритуал піклування.

Точно кажучи, бальзам для вмивання — не нове слово в косметології. Зокрема, бальзам Eve Lom справедливо можна вважати ветераном догляду. Але до якогось часу він був радше екзотичним, ніж звичним засобом.

Реклама
Очищувальний бальзам, Eve Lom

Останнім же часом бальзами для вмивання й демакіяжу стали з’являтися в багатьох марок — і мають успіх. Не останню роль у цьому зіграла пандемія 2020, коли люди опинилися замкненими по домівках без можливості сходити на процедуру для догляду за обличчям. І стали шукати приємніших текстур, які могли б хоч віддалено імітувати спа-догляд.

Очищувальний бальзам Triple-Oil Balm Make-Up Remover & Cleanser, Sisley

Під час війни нам всім не вистачає приємних емоцій, тактильних відчуттів, приємних дотиків. Бальзам їх не замінить, звісно, але абсолютно точно додасть турботи в повсякденність.

Бальзам для глибокого очищення з сім'ям моринги Moringa Cleansing Balm, Emma Hardie

Текстури бальзамів — незвичні. З одного боку, оліїсті, з іншого — тануть. Вони буквально імітують дотик ласкавих рук і перетворюють демакіяж на чуттєву насолоду, хоч як пафосно це звучить. Варто один раз спробувати, щоб виробити думку про цей тип продуктів.

Очищувальний бальзам для обличчя Makeup melt, HydroPeptide

З бальзамами треба пам’ятати про два правила. По-перше, не потрібно використовувати великої кількості засобів. Повірте, спокуса буде неабиякою — такі вони тактильно приємні.

Очищувальний бальзам Nac Y2 Restorative Cleansing Balm 111skin

По-друге, бальзам потребує компаньйона. Річ у тім, що бальзами — лише перша сходинка двоетапного вмивання, і їх потрібно змивати. Піна, гель, мус для вмивання згодяться.

Phytoactive Cleansing Balm, Royal Fern

Їх краще використовувати на ніч, коли треба очистити шкіру від накопичених упродовж дня побутових токсинів, пилу, макіяжу й мікрочастинок сажі.

Бальзам для вмивання Pro-Collagen Cleansing Balm, Elemis

Порівнюючи з гідрофільними оліями, які можуть видатися жирними або занадто течкими, бальзами мають густу текстуру. Вона приємно тане від тепла рук і в разі контакту з водою перетворюється на м’який крем. Бальзами потрібні для власників жирної шкіри, оскільки м’яко звільняють від залишків шкірного сала. А також стануть улюбленим б’юті-засобом у ту пору року, коли погода зовсім не тішить.

Очищувальний бальзам Extra Balm Rinse, Bobbi Brown

Підсилити вплив бальзаму для вмивання легко: невелику порцію засобу треба розподілити між пальцями, прикласти долоні до обличчя й кілька разів глибоко вдихнути аромат. Зазвичай він створений за всіма правилами аромотерапії й має заспокійливий, розслаблювальний ефект.

Очищувальний бальзам Mediplorer, Dr.Medion

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.