До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На високих тонах: найкращі тональні основи сезону

Настав момент, якого всі так довго чекали на календарі весна. А з нею і запуски нових тональних засобів. Розповідаємо, які з них варті особливої уваги.

Dior
Тональна основа Dior Forever і Dior Forever Skin Glow, Dior

Тональний крем Dior Forever, який всі любили за стійкість і легкість, представили у новому втіленні, точніше, навіть у двох. Його заявлена стійкість тепер – 24 години. Але головне, крім тону з матовим покриттям Dior Forever, тепер буде доступний Dior Forever Skin Glow – тон з ефектом сяйної шкіри.

Реклама
Тональна основа Dior Forever Skin Glow, Dior

Палітра налічує сенсаційних 67 (!) відтінків. Ріанна зі своїми сорока тепер не королева балу. Втім, в Україну приїде не вся гама Dior Skin, а 14 матових і 14 сяйних відтінків.

Guerlain

Головний запуск Guerlain – тональна основа в футуристичному скульптурному флаконі L'Essentiel. Її розробляли так, щоб вона була дружня до мікробів шкіри, захищала обличчя від шкідливого впливу навколишнього середовища, при цьому залишалася непомітною.

Тональна основа L’Essentiel, Guerlain

Про дизайн пляшки для тону хочеться сказати окремо. Його довірили модному дизайнерові Матьє Леаннеру, який робив декантер для Veuve Clicquot, кофри для прикрас Cartier, відповідав за інтер'єр бутіків Kenzo та кав'ярень Maison Kitsuné, брав участь у реконструкції Grand Palais. "Знайти центр ваги означає зупинити рух в просторі і часі", – говорить Матьє.

Тональна основа L’Essentiel, Guerlain
Givenchy

Ніколя Деженн, арт-директор Givenchy з кольору і макіяжу, розробив тональну основу Teint Couture Everwear із заявленою стійкістю 24 години. У неї SPF 20 і PA++, а в складі пігменти і світловідбивальні частинки пудри. Вся ця пишнота підтримана рухомою полімерно-силіконовою мережею, яка допомагає тону зливатися з шкірою.

Тональна основа Teint Couture Everwear, Givenchy

Тональна основа досить пластична, але незважаючи на зволожувальні компоненти і екстракт лакриці у складі, розподіляється не так просто. Зате коли успіх досягнутий, то обличчя стає бездоганним. Для зручності нанесення в Givenchy випустили кисть з наконечником у формі серця.

Кисть для тональної основи Teint Couture Everwear, Givenchy

У гамі – 20 відтінків, дуже зрозумілий розподіл за кольорами: P – для шкіри з рожевим відтінком, Y – для шкіри з жовтуватим. Ніколя радить мати обидва: рожевий – коли треба бути на яскравому сонці і багато фотографуватися, жовтуватий – для всіх інших випадків.

CellCosmet

Швейцарська марка клітинної косметики CellCosmet привозить в Україну свій бестселер – клітинну тональну основу CellTeint. Тут ніяких загравань з публікою: відтінків – всього 4. Але обіцяють серйозний ефект догляду за шкірою і бездоганний колір обличчя.

Клітинна тональна основа CellTeint, CellCosmet

У складі: натуральні воски жожоба, соняшника та мімози, а також арганова олія. І ніяких силіконів.

Lancome

У знаменитої тональної основи Teint Idole Ultra Wear з'явиться близнюк – Teint Idole Ultra Wear Nude. У нього є легка дихальна текстура, ефект другої шкіри, зручний легкий флакон. Але головне – стійкість до 24 годин. У палітру увійде 40 відтінків.

Тональна основа Teint Idole Ultra Wear Nude, Lancome

Щоб представити нову тональну основу, 6, 7 і 8 березня до Києва приїде головний візажист Lancome, Петер Блеча. У ТРЦ Gulliver відбудуться клієнтські дні, де можна буде підібрати свій відтінок і отримати пораду від професіонала.

Тональна основа Teint Idole Ultra Wear Nude, Lancome
Collistar

Collistar запустив новинку Collistar Deep Moisturizing Foundation взимку, але вона теж заслуговує на увагу. Її фірмовий знак – здатність утримувати вологу у шкірі, а також SPF 15.

Тональна основа Deep Moisturizing Foundation, Collistar

Основа підійде тим, хто постійно скаржиться на сухість шкіри. Вона містить екстракт півонії, сонцезахисні фільтри, зволожувальний комплекс і мікропігменти. У гамі – 6 відтінків.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.