До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Матова ситуація: нові тональні основи для ідеальної шкіри

Derek Lam ss18

Ідеальна, як у моделей з подіуму, шкіра – заслуга нових тональних основ, стійких та матових, але при цьому надлегких. Ще зовсім нещодавно ці характеристики були взаємновиключними. Сьогодні все змінилося: тон лягає найтоншим слоєм і тримається стільки, скільки треба. На додаток – доглядає за шкірою.

Saint Laurent ss18

Марки вирішують задачу різними способами Dior робить ставку на пудрові частинки, які приховують жирний блиск, і стійкі пігменти. Окрім того, у складі тонального муссу – есенція, яка допомагає знизити вироблення шкірного сала і звузити пори.

Реклама
Тональный мусс с эффектом "без пор", Diorskin Forever Perfect Mousse, # 010 Ivory, Dior

Ноу-хау Yves Saint Laurent – формула без олій і стійкі полімери, насичені перлітом – частинками гірської породи вулканічного походження, які поглинають надлишки шкірного сала і роблять тон більш стійким. Антиоксиданти (модний екстракт комбучі включно) захищають шкіру від агресивної дії навколишнього середовища, а фільтр SPF 20 – від яскравого сонця.

Жидкая тональная основа Encre de Peau All Hours, № B40, YSL Beauté, SPF 20

У Clarins випустили шовковистий компактний тон, заявлена вартість стійкість якого – 16 годин. Обіцяють, що він витримає і сніг, і спеку, і піт, і сльози. У складі – екстракт кіноа і рослинний комплекс Anti-Pollution для захисту від токсинів і вільних радикалів.

Компактная тональная основа Everlasting Compact #105 Nude, Clarins, SPF 9

Lancôme розширив лінійку відтінків до 17, а стійкість основи залишилась такою ж – 24 години.

Тональная основа Teint Idole Ultra Wear, № 051, Lancôme, SPF 15

Більше краси:

Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Секреты и правила зимнего ухода за волосами

Дочь основателя марки Natura Bissé раскрывает секреты ухода за кожей

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.