До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Масажери для обличчя: вибір Vogue

Вибираємо найкращі масажери для обличчя й пригадуємо, що важливо знати про масаж.

Реклама

По суті всі масажери для обличчя мають однакову мету — м'яко пропрацювати обличчя й стимулювати лімфотік, що допомагає вивести токсини, зняти затиски, набряки, зробити шкіру здоровішою й сяйливішою.

Масажер для обличчя з функцією вібрації й золотим покриттям Gold Sculpting Bar, Jillian Dempsey

Масажери можна використовувати на вмите обличчя або поверх сироватки (крему). Для зони навколо очей є масажери спеціальної форми — вони зручніші й компактніші для використання в периорбітальній зоні.

Масажер для зони навколо очей The Beauty Roller For Eyes, MDNA Skin

Виробники масажерів обіцяють, що регулярне використання приведе шкіру в тонус і створить ліфтинг-ефект. Загалом, якщо дотримувати інструкцій і дійсно користуватися гаджетом постійно, можна досягти дуже приємних результатів. Головне, не збити ентузіазм за три застосування.

Масажер для обличчя Rose Quartz Facial Roller, Omorovicza

Головна помилка у використанні масажера — недотримання правил гігієни. Чисте обличчя, чистий гаджет, чисті руки — запорука успіху. Не варто повторювати прийоми блогерів, які енергійно розтирають обличчя за обідом в ресторані (ОК, ресторани нам поки не світять, але ідея зрозуміла).

Тонізувальний ліфтинговий масажер для обличчя, Tone & Lift Germanium Contouring Facial Roller MZ Skin

Ролер треба мити або обробляти антисептиком перед і після застосування, брати його чистими руками, не намагатися використовувати поверх макіяжу. Ці правила актуальні завжди, а особливо в розпал пандемії.

Масажер для обличчя з обсидіану, Susanne Kaufmann

Ролери використовує в роботі багато зоряних б’юті-фахівців. Можна сказати, їх ввела в моду косметологиня Джоанна Чек: масажер, який вона випускає під власною маркою, люблять знаменитості, від Кім Кардаш’ян до Уми Турман, а сам гаджет найчастіше значиться в онлайн-магазинах з позначкою sold out — попри разючий цінник у 189 доларів. Сама Джоанна — супротивниця ін’єкцій і лазерних процедур: віддає перевагу масажу, що допомагає позбутися набряклості, окреслити лінію підборіддя, підняти брови.

Масажер для обличчя Facial Massager Joanna Czech

Чек прагнула створити такий пристрій, що вмів би опрацьовувати тканини не гірше, ніж ручний масаж. Їй все вдалося. Завдяки металевим кулькам він створює кріоефект. Джоанна — не перша, хто вірить, що м’язи обличчя потребують опрацювання, як і м’язи тіла. Надя Пайо, чий бренд святкує 100-річний ювілей, також була в цьому переконана.

Масажер для обличчя з рожевого кварцу Vibrating Rose Quartz Sculpting Roller Angela Caglia

Анджела Калья, косметологиня з пропискою в LA, вважає, що в масажерів — не лише утилітарна функція, а ще й здатність позбавляти від негативної енергії. Кальї довіряють знаменитості, серед яких Кортні Кокс, — а ми віримо в силу думки. До речі, рожевий кварц буде холодним навіть у спеку, отже, якщо застосовувати його вранці, прокинутися буде набагато легше.

Скребок гуа-ша з рожевого кварцу Jade Gua Sha Crystal Beauty Tool, Skin Gym

Масажери гуа-ша допомагають прибрати набряклість, підсилити вплив засобів догляду, розгладити мікрорельєф шкіри. Вони стимулюють обіг крові та лімфи, поліпшують мікроциркуляцію. Скребком гуа-ша можна опрацьовувати підборіддя, вилиці, шию й овал обличчя. Топмодель Ромі Стрідом демонструє його в дії.

Тим, хто не довіряє гаджетам, сподобається відеозаняття Лізи Елдрідж, візажистки, ексдиректорки з макіяжу Lancôme і відеоблогерки. Вона використовує олію — і власні руки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.