До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слід знати про нову лінію Payot Roselift Collagène

Французький бренд Payot випустив лінію для щоденного догляду Roselift Collagène з колагеностимулювальним пептидом і екстрактом троянди. До неї увійшли засоби для пружності і сяйва шкіри.

Roselift Collagène, PayotRoselift Collagène, Payot
Аромат

Дослідження японських вчених про важливість сенсорних властивостей засобів для догляду довели: приємний аромат і ласкава текстура спонукають користуватися засобом частіше і наносити його довше. Це підвищує ефективність догляду. У лінії Roselift Collagène – тонкий пудровий аромат і ноти троянди, фруктів і деревини. Всі засоби володіють приємними висвітлювальними текстурами. Троянда – не лише в ароматі, але і в кольорі флаконів, а ще – в полісенсорній формулі. Туди включили екстракт самої квітки.

Реклама
Roselift Collagène, Payot
Склад

У складі всіх засобів лінії – власна розробка бренду, комплекс Rosactive, який стимулює роботу фібробластів; пептид, що підвищує синтез волокон колагену; екстракти півонії, шовкового дерева і гіалуронова кислота.

Roselift Collagène, Payot
Денний крем з ефектом підтяжки Roselift Collagène Jour

Денний крем Roselift Collagène водночас підтягує і ущільнює шкіру. У складі – пептиди, екстракт дамаської троянди та екстракт вівса, який формує мікромережі, що, власне, і підтягують шкіру.

Roselift Collagène, Payot

Нічний підтягувальний крем Roselift Collagène Nuit

Нічний крем з екстрактом півонії зміцнює овал обличчя, відновлює об'єм і щільність шкіри. У нього щільніша текстура, яка відчувається як олія-в-кремі. Чудовий для тих, хто скаржиться на сезонну сухість шкіри, втрату її пружності і об'єму.

Roselift Collagène Nuit, PayotНічний крем Roselift Collagène Nuit, Payot
Roselift Collagène Regard

Найлегший з усієї лінії крем призначений для догляду за ніжною шкірою навколо очей. У складі – екстракт шовкового дерева і мікрочастинки перламутру, щоб миттєво освіжити погляд. Обіцяють, що крем розкриватиме погляд і зменшуватиме мішки і кола під очима.

Крем для шкіри навколо очей Roselift Collagène Regard, Payot
Roselift Collagène Concentré

У складі цієї сироватки – подвійна концентрація пептиду, що стимулює вироблення колагену. Сироватка миттєво всмоктується, її важливо "закривати" кремом з лінії Roselift Collagène – так ефект буде більш вираженим.

Сироватка Roselift Collagène, Payot
Roselift Collagène Patch Regard

Найпопулярніший продукт лінії – патчі з ефектом ліфтингу і пробудження погляду. Вони зручно упаковані в "порційні" саше, тому їх можна брати з собою. Всього за кілька хвилин вони освіжають ділянку навколо очей, розгладжують і підтягують шкіру повік. Допомагають позбутися і ранкової набряклості. А також чудово працюють перед нанесенням макіяжу. Справжній must-have.

Roselift Collagène Patch RegardПатчі Roselift Collagène Patch Regard, Payot


Roselift Roll On Visage

Але головна зірка колекції Roselift Collagène – це, звісно, ролер-масажер. Він зроблений з металу, охолоджує і тонізує. Вранці за його допомогою можна позбутися заспаного вигляду, ввечері – розслабити м'язи обличчя. Застосовувати його можна як на очищеній шкірі, так і після засобів для догляду. Він тонізує обличчя зранку і розслабляє м'язи ввечері. Масажер можна використовувати як самостійно, так із доглядовими засобами для обличчя. Корисно знати, що ролер хоч і належить до лінії Roselift Collagène, але його можна поєднувати з будь-якими засобами для догляду від Payot.

Роликовий масажер Roselift Roll On Visage, Payot

Головні правила використання масажера: рухатись ним по масажних лініях, від низу до верху, від центру до периферії; не старатися з натисканням, не розтягувати шкіру. Краще надихатися інструкціями.

Бренд Payot офіційно представлений в мережі магазинів BROCARD та інтернет-магазині Letu.ua.

Пайо Парі. Роузліфт Коллажен. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ "Егзагон". Тел.: (044) 33-77-000, www.hexagone.ua"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.