До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Геть блідість: найкращі рум’яна весни

Свіжий вигляд в умовах замкнутого простору — ідея здійсненна. Використовуємо рум’яна.

Фото: архів Vogue

Радіти власному віддзеркаленню досить складно, якщо шкіра бліда, а вид втомлений. Вихід є: носити одяг компліментарних відтінків і наносити рум’яна. Вибираємо ті, що не підведуть (редакція перевірила).

Реклама
Dior

Рум’яна Rouge Blush — добре пігментовані, з найтоншим покриттям і ефектом свіжості. Ось буквально: два дотики пензлем — і обличчя видається юним і натхненним.

Dior

Для карантину радимо відтінок №219 Rose Montaigne: у ньому ідеальний баланс рожевого й бежевого, а також переливаються частинки, що додають сяйва.

Рум’яна Rouge Blush №219 Rose Montaigne, Dior

Таємниця: у Dior є помада того ж відтінку (виходить під тим самим номером і назвою). Це неперевершений дует з рум’янами — той самий perfect nude look.

Rouge Dior №219 Rouge Montaigne, Dior
Chanel

У весняній колекції макіяжу Chanel вийшли рум’яна-бронзер у стику. Вони називаються Baume Essentiel, лягають легко, набагато легше розтушовуються. Дають м’яке світіння й теплий відтінок. Потрібний — Gold Light.

Зволожувальний стик-хайлайтер Baume Essentiel відтінку Gold Light, Chanel

У житті він менш бронзовий, ніж на фото, а покриття дає напівпрозоре, сяйливе. Витрата — ощадний, вистачить на три карантини (не дай Бог, звісно).

Зволожувальний стик-хайлайтер Baume Essentiel відтінку Gold Light, Chanel
YSL Beauty

У марки був розкішний лімітований продукт — тинт для губ і щік 2 в 1 Baby Doll Kiss & Blush Duo Stick. Його вже знято з виробництва, але іноді можна побачити онлайн. Утім в YSL Beauty не залишили шанувальників бренду без чудової альтернативи — і оновили лінійку рум’ян. Компактні рум’яна називаються Couture Blush і натякають на кутюрну спадщину дому Saint Laurent. Радимо придивитися до відтінку 04 Corail Rive Gauche — він може працювати як бронзер. Рум’яна можна наносити й вологим способом — тоді колір лягає набагато яскравіше й тримається довше.

Компактні рум’яна Couture Blush №04, YSL Beauty
Clarins

Рум’яна Clarins Joli Blush з весняної колекції макіяжу Milk Shake — знахідка. Футляр із забарвленням як у безтурботної пляжної сумки, а сама формула збагачена олією лісового горіха. На окрему згадку заслуговує круглий пензлик, який цілком можна використовувати щодня. Відтінок Cheeky Pinky вийшов обмеженою кількістю екземплярів.

Компактні рум’яна Joli Blush відтінку Cheeky Peachy, Clarins
Givenchy

Найкращі рум’яна сезону — у лімітованому оформленні. Оздоблення — натуральна шкіра чудової вичинки, прикрашена імпресіоністським принтом: гіпсофіли, улюблені квіти Юбера де Жіванші, й іриси, символ благородства та чистоти.

Рум’яна Prisme Blush Garden Edition, Givenchy

Пензлик з козячого ворсу, м’яке покриття, два відтінки, які можна наносити окремо або змішуючи один з одним: сяйливий і матовий. У складі — перлинні мікрочастинки.

Рум’яна Prisme Blush відтінку 03 Spice, Givenchy, лімітований випуск

Ось такий образ можна з ними створити:

Givenchy

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.