До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

A$AP Rocky і Ріанна в новій рекламній кампанії Fenty Skin

Минулого тижня Ріанна поділилася новиною про те, що додає лінію для догляду за шкірою до імперії Fenty. Для просування лінійки співачка запросила своїх колег A$AP Rocky і Lil Nas X.

Всього за два тижні до запуску лінійки Ріанна представила перше офіційне промо для Fenty Skin. У рекламному ролику співачка й безліч моделей відпочивають біля басейну. Товариство їм склали репери A$AP Rocky і Lil Nas X, які уособлюють і підкреслюють унісекс-природу нової лінії для догляду за шкірою.

Реклама
Рианна и A$AP Rocky в новой рекламной кампании Fenty SkinРіанна та A$AP Rocky в новій рекламній кампанії Fenty Skin

"Я працювала над Fenty Skin понад 2 роки, удосконалюючи формули й створюючи паковання, що не шкодитиме нашій планеті! Це формули, які працюють, і добре поєднуються з косметикою", — розповіла Ріанна.

Співачка підтвердила, що продукти Fenty Skin призначені для всіх статей, і заявила: "Неважливо, хто ти, ти заслуговуєш на прекрасну шкіру!" Поки не повідомляють, які саме продукти будуть представлені в лінійці.

Співачка вперше анонсувала свою лінію Fenty Skin 14 липня, поділившись скромним відео про те, як вона використовує свої нові продукти для догляду за шкірою. Fenty Beauty, який запущено 2017 року, представляє революційні 40 відтінків тональної основи. Відтоді імперія Fenty розширилася до люксового бренду одягу Fenty та лінії спідньої білизни Savage x Fenty.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.