До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Французький поцілунок: 7 нових рожевих помад, які личать усім

З останніх колекцій макіяжу вибираємо рожеві помади, які личать усім і дають знаменитий ефект "свої губи, тільки кращі".

Dior

Найкращий вигляд на губах мають помади, у яких поєднуються і рожеві, і тілесні пігменти. Але якщо тілесні прекрасно працюють із засмаглою шкірою, то в поєднанні з блідістю виграшніший все-таки рожевий підтон.

Реклама
Ports 1961

Є таємниця: наносити помаду не з тюбика, а пензлем. До того ж пензлик варто вибирати не плаский, як зазвичай для кремових текстур, а об’ємний — подібні здебільшого використовують для розтушовування.

Full Coverage Touch Up Brush, Bobbi Brown
Помада Rouge Allure 337 Camélia Rose, Chanel

Ця помада — об’єкт бажання. Ковпачок прикрашений камелією, символом Дому (його запозичила Мадемуазель у денді, які носили цю квітку на вилогах піджаків), і він закривається з таким апетитним клацанням, що хочеться миттєво фарбувати губи. Попри ніжний відтінок, вона не має блідого вигляду — все завдяки високій концентрації пігментів. До того ж вона зволожує й добре тримається: у складі мигдальна олія й олія сапанового дерева, а також похідне олії жожоби, щоб розгладити шкіру. Rouge Allure 337 Camélia Rose містить найдрібніші перламутрові частинки, які дають ефект розфокусування.

Рідкий бальзам для губ Le Rose Perfecto Liquid Balm #001, Givenchy

Цей бальзам такий простий у нанесенні й має такий природний вигляд, що його можна наносити хоч перед Zoom-конференцією, хоч на пробіжку. Він живить, зволожує й захищає губи, причому його впливу вистачає на весь день. У складі — олія ши й журавлини, а також екстракт рожевого перцю й мікросфери гіалуронової кислоти для об’єму. Бальзам має чудовий вигляд і поверх помади: якщо поєднувати його з коричневою помадою, то вийде ефект, як у знаменитостей у 90-ті.

Помада Rouge G De Guerlain №588, Guerlain

Помада з ефектом м’якого блиску й легкою текстурою містить гіалуронову кислоту й смолу гугул — для зволоження й об’єму губ. Алмазна пудра створює відблиски, а світловідбивні пігменти зливаються з природним кольором губ. Стрижень помади огранований як коштовне каміння. Ковпачок можна підібрати до пари: весь усіяний "коштовним камінням", він пасує абсолютно до всіх помад Rouge G.

Guerlain

Докладніше про цей витвір Дому Guerlain і ювеліра Лоренца Боймера читайте тут.

Dior Addict Stellar Halo Shine №384 Cherish Star, Dior

Помада з ефектом яскравого блиску — данина спадщині Дому й легендам Dior. Згідно з однією з них, месьє Діор знайшов на вулицю зірку напередодні зустрічі з інвестором, який вклав гроші у відкриття його ательє. Сьогодні зірка красується в центрі стрижня помади. Серед 15 відтінків складно вибрати єдиний, але якщо є таке завдання, то нехай це буде 384: щось середнє між тілесним і рожевим, насичений переливними частинками, дуже природний.

Блиск для губ Lip Milky Mouse, Clarins

У цього блиску — текстура збитих вершків. Легкий, невідчутний на губах, пахне персиком і дає атласне покриття. У складі — поживне персикове молочко. Заслуговує на увагу наконечник блиску: він подібний до б’юті-блендера у вигляді маленької кульки.

Бальзам для губ L’Absolu Mademoiselle №002 Cold Pink, Lancome

Напівпрозорий, охолоджувальний, освіжний, цей бальзам тане на губах і залишає відчуття м’ятного вітерця. Бальзам-сорбет ми оцінимо в спеку, але й зараз можна насолоджуватися ілюзією додаткового об’єму, яку дарує L'Absolu Mademoiselle з олією макадамії й м’яти та екстрактом троянди.

Pillow Talk Lip Kit, Charlotte Tilbury

Знаменитий Pillow Talk вийшов у наборі мініатюр: олівець, матова помада й блиск для губ. Одна з найвідоміших візажисток світу Шарлотт Тілбері досягла успіху у створенні помади, яку хочуть усі. У ній точно відмірено дозу рожевого, тілесного й персикового, і вона освіжає будь-яке обличчя.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.