До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три поради, які здійснять оксамитову революцію для схуднення

Прості, нібито зовсім очевидні речі іноді можуть змінити життя – і допомогти стати стрункішою, здоровішою, набути доглянутого вигляду.

Масажер, що імітує ручний slim-масаж

У чому сенс: Ручний роликовий масаж ефективно позбавляє целюліту. Зробити його самостійно неймовірно складно, але масажер Elancyl імітує рух пальців професійного масажиста – і тепер можна робити антицелюлітні і slim-процедури вдома.

Реклама
Масажер Slim Massage, Elancyl Laboratoire

Переваги: всього 3 хвилини в душі щодня буде достатньо, щоб зменшити жирові відкладення, привести шкіру в тонус і вирівняти її рельєф.

Розумна виделка

У чому сенс: Прилад на вигляд майже як звичайнісінька виделка – просто починає вібрувати, коли користувач їсть занадто швидко. Якщо повільно, без поспіху поглинати їжу, ретельно її пережовувати – можна схуднути, поліпшити травлення, "включити" усвідомленість і сповна насолодитися стравами.

Виделка Slow Control

Переваги: за умови неспішної трапези людина засвоює на 11% калорій менше.

Рослинна олія-спрей

У чому сенс: Ця суміш рослинних масел – значно здоровіша, ніж, наприклад, вершкове масло, та ідеально підходить не тільки для заправки салатів, але і приготування овочів – достатньо одного розпилення. У ній – 63% олеїнової кислоти, а це означає високий вміст стабільних поліненасичених жирних кислот, що допомагає збалансувати рівень холестерину.

Рослинна олія-спрей для приготування їжі, LipiFluid

Переваги: 25 розпилень – 25 здорових салатів, без холестерину або солі, які ідеально доповнять раціон.

Автор: Mélanie Defouilloy, за матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.