До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дієта Меган Маркл перед весіллям

19 травня в каплиці Святого Георгія Меган Маркл вийде заміж за принца Гаррі. Захід вже називають весіллям року, тому цілком логічно, що наречена хоче мати ідеальний вигляд. Підтримувати себе у формі Меган допомагають регулярні заняття йогою і медитації. А ось про її харчування, до якого актриса завжди ставилася відповідально, стало відомо тільки зараз. Це на 100% здорова дієта, заснована на вегетаріанській їжі.

Зелений сік, тости з авокадо, пудинг з чіа – Меган Маркл любить готувати, і вибирає для своїх страв тільки органічні овочі та суперфуди, щоб зберігати справжню олімпійську форму. Виняток час від часу – келих червоного вина.

Реклама

До йоги Меган також додала інтенсивні заняття спортом за програмою, складеною тренером і хіропрактиком Крейгом Макнаме. В її програму входять динамічні тренування шість раз на тиждень, які поєднують в собі кардіо навантаження і фітнес.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.