До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Час зірок: спорт за знаком зодіаку

Йога, бокс, лижі чи скелелазіння що, як цього року вибрати спорт, який радять зірки?

Овен (03/21-20/04)

Вогняний знак

Планета: Марс, позитивна енергія

З такою силою характеру і безмежною енергією варто випробувати себе на міцність і перевірити межі своєї фізичної витривалості. Шанувальники швидкості, Овни справді люблять все робити швидко. Відмінні лідери, вони здатні чудово керувати командою. Овни обожнюють змагання, бойові мистецтва та швидкість, від якої адреналін кипить у крові.

Рекомендовані види спорту: автоперегони, мотокрос, велоспорт, серфінг, катання на лижах, бокс. Якщо і займатися командними видами спорту, то лише в ролі лідера.

Телець (21/04-20/05)

Земний знак

Планета: Венера, кохання

Спокійні зовні, Тельці всередині киплять. Вони приймають все близько до серця, тому їм необхідно випускати пару і частіше знімати стрес. Ідеально підійде спорт, що поєднує концентрацію, спокій і розслабленість. Важливо не поспішати і не йти проти власних бажань, інакше ефект вдасться зворотним. Якщо подобається робити все в звичному ритмі, краще не поспішати і на тренуваннях.

Рекомендовані види спорту: дзюдо, гольф, марафонський біг, кундаліні йога.

Близнюки (22/05-21/06)

Повітряний знак

Планета: Меркурій, рух

Це справжній Арлекін, якому необхідно спілкуватися, рухатися і ділитися всіма новинами. При цьому сидіти на місці просто нестерпно, а якщо і займатися спортом – то лише в команді. Надихати і тішити Близнюків буде тільки таке тренування, на якому можна поговорити, змусити мозок працювати і рухатися якомога більше.

Рекомендовані види спорту: капоейра, сучасні танці, хіп-хоп, теніс, аштанга йога.

Рак (22/06-22/07)

Водний знак

Планета: Місяць, емоції

Як емоційна губка, Рак більше схильний до мистецтва, ніж до занять спортом. Однак при цьому фітнес може бути способом вивільнити емоції і прислухатися до власного тіла. Тільки ніякої агресії – важливо довіряти істинним потребам. Відчувати зв'язок з природою – необхідність. Бути в єднанні з морем – природна потреба.

Рекомендовані види спорту: плавання, йога, біг, веслування, аквааеробіка, танці.

Лев (23/07-21/08)

Вогняний знак

Планета: Сонце, життєва сила

Зірка на ім'я Сонце змушує Левів бути в тонусі і завжди сяяти. Фізична форма для них неймовірно важлива. Як і в самому Сонці, у Левах прихований немислимий запас енергії, яку важливо виплеснути, щоб стрибнути вище власної голови. "Завжди можна бути вродливішою", – скаже справжня Левиця.

Рекомендовані види спорту: стретчинг, бокс, йога, кросфіт, аквааеробіка.

Діва (22/08-23/09)

Земний знак

Планета: Меркурій, віддзеркалення

З їх умінням концентруватися Діви часто фокусуються на правильності процесу. Гіпертрофований перфекціонізм перешкоджає насолоджуватися самою суттю спорту. Тренуватися їм краще наодинці.

Рекомендовані види спорту: марафон, хатха-йога, фехтування, тай-чи, стрільба з лука.

Терези (24/09-23/10)

Повітряний знак

Планета: Венера, кохання

Запорука розумової і фізичної рівноваги Терезів – їхній власний добробут. Їм варто робити ставку на м'які види спорту, які дарують розслаблення і насолоду. Фізичний біль і зайва інтенсивність ні до чого. А сакральна мета всього цього – чудове проведення часу з друзями або партнером.

Рекомендовані види спорту: інь-йога, танці, плавання, стретчинг, пілатес, фігурне катання.

Скорпіон (24/10-21/11)

Водний знак

Планета: Марс, дія

Нічого, крім правди та інтенсивності. Відчувати, йти до межі своїх сил, відчувати свої фізичні можливості на максимум, відчувати біль – сакральні стовпи тренування Скорпіона. Вони хочуть швидких результатів. Їм важливо відчувати напругу в тілі і розуміти, що тренування не минають даремно. "Завжди більше", – нагадує собі Скорпіон.

Рекомендовані види спорту: бокс, еліптичний тренажер, веслування, стрибки зі скакалкою.

Стрілець (23/11-21/12)

Вогняний знак

Планета: Юпітер, імпульс

Стрільцям потрібно багато простору. Заняття спортом для них – синонім слів "втеча" і "свобода". Комунікативна енергія постійно потребує вивільнення – цього допомагає досягти тренування. Їм подобається концентруватися і при цьому відчувати рух і швидкість.

Рекомендовані види спорту: верхова їзда, гірські лижі, їзда на велосипеді, біг, веслування.

Козеріг (22/12-20/01)

Земний знак

Планета: Сатурн, помірність

Вставати, триматися, відчувати себе – Козеріг шукає союзу тіла і розуму. Ті види спорту, в яких потрібно беззаперечно слухати настанови тренера – не для нього. Козероги повинні підштовхувати і мотивувати себе самі – так, щоб бути завжди вищими (швидшими, сильнішими) за інших.

Рекомендовані види спорту: йога Аєнгара, скелелазіння, біг на лижах, гольф, прогулянки на снігоступах.

Водолій (21/01-18/02)

Повітряний знак

Планета: Уран, електричний розряд

Справжня потреба Водоліїв: мислити нестандартно. Для цього чудово підійде спорт на свіжому повітрі. Потреба оригінальності і свободи диктує вибір типу тренувань. Щоб нормально уживатися з суспільством, їм просто необхідно трохи випустити пару.

Рекомендовані види спорту: вітрильний спорт, їзда на велосипеді, верхова їзда, піший туризм.

Риби (19/02-20/03)

Водний знак

Планета: Нептун, інтуїція

Рибам потрібні дві речі: сприймати дотиком і відчувати. Їм треба дозволити розуму і тілу злитися в єдине ціле, розкрити свій творчий потенціал і уяву через медитативні практики. Їм потрібний не просто спорт без зайвих навантажень, а щось ніжне, творче.

Рекомендовані види спорту: пілатес, аквааеробіка, кундаліні йога, класичні танці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.