До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що нам готує жовтень

Стояти на місці чи рухатися в ногу з часом, звісно, право на цей вибір має кожен. Але в жовтні аркани все ж радять не зупинятися. Не втрачайте свого потоку подій і не чиніть опору тому, що стається. Все тільки на краще!

Текст: Анастасія Талько

Реклама
ОВЕН – ПОМІРНІСТЬ

Спробуйте в цьому місяці на будь-які ситуації реагувати спокійно. Все, що треба, вирішиться саме собою. Що не треба — почекає. Головне зараз — внутрішній стан спокою.

ТЕЛЕЦЬ — ВЕРХОВНА ЖРИЦЯ

Варто замислитися над тим, що привертає вашу увагу. В цьому ви знайдете відповіді на свої запитання. Те, чого не вистачає, — ближче, ніж ви можете припустити.

БЛИЗНЮКИ — ДИЯВОЛ

Дуже гарний час для того, щоб проявити наполегливість і сміливо заявити про свої бажання. Зійдіть на вищу сходинку з упевненістю в своїх силах і здібностях.

РАК – БАШТА

Порожні слова — не найкраща основа для майбутніх проєктів. Розбиратися в колишніх обіцянках немає сенсу. Зате можна врахувати набутий досвід і діяти в подальшому, навчившись на помилках.

ЛЕВ – ІМПЕРАТРИЦЯ

Давно думали про те, щоб стати найкращою версією себе? Час переходити до справи. Дозвольте собі всі радощі, щоб відчути смак любові до себе. Час бути, а не здаватися.

ДІВА – БЛАЗЕНЬ

Не всі піддаються контролю, і це на краще. Проявіть довіру. Дайте приємним несподіванкам увійти у ваше життя. Не підглядайте і чекайте на сюрпризи.

ТЕРЕЗИ — ПОВІШЕНИЙ

Інша точка зору на звичні речі допоможе знайти правильне рішення. Не зависайте в сумнівах. Загляньте в корінь, шукайте причину і не соромтеся просити сторонньої допомоги.

СКОРПІОН – ВІДЛЮДНИК

Нехай втома і відсутність швидкого результату не зупиняють вас. Пам'ятайте, що до великих досягнень йдуть маленькими кроками. Вірте в себе і йдіть далі.

СТРІЛЕЦЬ – ВЕРХОВНИЙ ЖРЕЦЬ

Знань занадто багато не буває. Вчитися, вчитися і ще раз вчитися. Сміливо інвестуйте в будь-який освітній продукт, що підвищує ваш професійний рівень. Але не забувайте про практику.

КОЗЕРОГ – МІСЯЦЬ

Ваші підозри можуть підтвердитися. Але не варто засмучуватися. Краще знати правду, ніж жити ілюзіями. Коли все стане на свої місця, ви знову почнете спати спокійно.

ВОДОЛІЙ – ВІДРОДЖЕННЯ

Неможливо втратити те, що вам не належить. Отже, немає сенсу тримати те, що себе вичерпало. Відкрийте себе для нового — і життя стане яскравішим.

РИБИ – КОЛІСНИЦЯ

Не дозволяйте зовнішнім обставинам коригувати ваші дні. Контролюйте все, що відбувається, самостійно програмуйте траєкторію руху. Риби, ви на коні в жовтні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.