До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сінді Кроуфорд про свої секрети краси

Улюблена косметика, таємниця знаменитої хвилястої укладки, ранковий смузі та інші б'юті-процедури супермоделі Сінді Кроуфорд.

Пішохідні прогулянки та присідання

"Мені дуже подобаються йога та біг, але методи старої школи працюють краще. На даний момент у мене є тренер, з яким я займаюся тричі на тиждень. Він змушує мене робити відтискання, присідання, силові вправи. Не так давно я почала займатися у режимі HIIT (високоінтенсивні інтервальні тренування). На вихідних я намагаюся піднятися на якийсь горб або покататися на велосипеді".

Реклама
www.instagram.com/cindycrawford/
Ранок починається зі смузі

"Перед тим, як почати свій день, я завжди випиваю смузі зі шпинатом, мигдалевим молоком, бананом, білковим порошком, сирим какао та свіжою м'ятою".

Зберігайте спокій: ходіть у сауну та медитуйте

"Нещодавно наша сім'я ознаомилася з курсом домашньої медитації. Я не займаюся цим регулярно, але було дуже цікаво дізнатися про переваги такого занятя з неврологічної точки зору. Моїм улюбленим ритуалом релаксації є інфрачервона сауна: 30 хвилин із хорошою книгою, і я абсолютно нова жінка".

www.instagram.com/cindycrawford/
Захист від сонця

"Я використовую свою лінію косметики Meaningful Beauty з 30 років. Доктор Жан-Луї Себа допомагає її постійно вдосконолювати. Також я прихильниця мікродермабразії, яку намагаюся робити кожні чотири тижні. Захист від сонця обов'язковий у системі мого догляду Я завжди використовую SPF, капелюхи і ховаюся під парасольками".​

www.instagram.com/cindycrawford/
Догляд за волоссям вночі та під час тренування

"Я намагаюся включити процедури краси у свої тренування. Наприклад, якщо я знаю, що буду мити волосся одразу після заняття, я наношу різні продукти на волосся. Нещодавно я тестувала засіб для волосся від Lush "Jasmine And Henna Fluff-Eaze". Також я помітила, що, якщо я сплю з високою легкою гулькою, моє волосся стає м'яким і у мене є додатковий бонус у вигляді хвильок зранку. Секрет у тому, що не можна зав'язувати волосся резинкою – використовуйте заколку".

За матеріалами: vogue.fr

Читайте також:

Вікторія Бекхем назвала улюблені б'юті-засоби

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.