До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ручна поклажа: збираємо косметичку в дорогу

Загальний об'єм рідини – до літра, об'єм флаконів – до 100 мл, все складено у прозорий пластиковий zip-пакет. Vogue збирає б'юті-поклажу.

Троянда і жасмин тут відтінені свіжими конваліями. Роликовим аплікатором аромат можна наносити на ходу, при цьому він не втрутиться у чужий ольфакторний простір.

Реклама
Miss Dior Roller-Pearl Eau de Toilette, Dior

Жмуритися від сонця без ризику отримати мімічні зморшки допомагає сироватка з ароматом парфумів і масажним наконечником. В її складі – мед бджіл з острова Уессан.

Сироватка для зони навколо очей Gold Eye Tech, Guerlain

Спрей з рослинними екстрактами освіжає, зволожує і закріплює макіяж. Він потрібен, коли має бути поїздка на мотоциклі закуреними вуличками – або коли запланована фотосесія в сонячних променях і солоних бризках.

Fix It Forget It, Lancôme

Відновлювальний бальзам містить амінокислоти і SPF 15, що врятує ніжну шкіру навколо губ від пігментації.

Lip Zone Revitalizer, Christina

Сонцезахисний стік – фактично тональний засіб. Його можна наносити на вилиці, ніс, лоб. SPF 50+ і PA ++++ захистять від сонця і не змиються водою.

Stick Solaire Teinte, Sisley

Крем для рук може слугувати і антистрес-тренажером. В упаковці-еліпсоїді – віск троянди центифолії, екстракт ірису, гіалуронова кислота і олія карите.

La Crème Main, Chanel

Кремова маска заповнює водний баланс у шкірі після перельоту, сонця і вітрів. У складі – яблучна вода, алое вера і амінокислоти.

Masque Crème Rehydratant Douceur, Académie

Концентрат з пробіотиками захищає від вільних радикалів, які утворюються під впливом ультрафіолету.

Diamond Cocoon Skin Booster, Natura Bissé

Помада зволожує, як бальзам, завдяки бджолиному воску у складі, легким оліям, алое вера – і сяє вологим блиском.

Dior Addict Stellar Shine, Dior

Маски-патчі, що освіжають, випущені в зручному пакеті, як вологі серветки. Їх вистачить на всю відпустку, навіть якщо користуватися щодня: в наборі 14 штук.

Hydra Sparkling, Givenchy

Водостійкі тіні-олівець розтушовують у димку, але за бажанням ними можна зробити вечірні smoky. У складі – екстракти камелії і зеленого чаю.

Phyto-Eye Twist, Sisley

Патчі ісландського бренду Bioeffect працюють не самі по собі, а в поєднанні з сироваткою (входить у комплект). Суперефективно знімають сліди втоми, позбавляють від мішків під очима.

Eye Mask Treatment, Bioeffect

Колагенова маска для обличчя з вітаміном Е, оліями ши, жожоба і оливковою приводить шкіру в тонус після перельотів і глибоко живить. У поєднанні з LED-світлом і масажем працює ефективніше.

Youth Junkie, FOREO

Стік з ефектом матування виручить, коли в спеку і при високій вологості Т-зона зрадливо блищить.

Teint Idole Ultra Wear відтінку Blur, Lancôme.

Якщо обличчя від сонця почервоніло, а з макіяжем старатися не хочеться, виручить пудра: вона ледь мерехтить, надає сяйва і лиску.

Poudre Lumière #20 Gold, Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.