До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принцеса під замком: б’юті-план на карантин

Процедури й догляд на період вимушеного ув’язнення, щоб повернутися з карантину вродливішою, ніж раніше.

Фото: архів Vogue

Під час карантину можна спробувати домашню епіляцію (допоможуть гаджети великих виробників) або навчитися робити ламані кучері, як в інста-блогерок. Можна почати щодня палити свічки, снідати боулами й тренуватися з гумками. Можна навчитися плести модні коси й прочитати відкладені на потім б’юті-книги та подивитися б’юті-серіали. Можна спробувати онлайн-медитації, і це та сама навичка, яку ми дійсно бажаємо вам опанувати: збільшує продуктивність і допомагає боротися зі стресом. Можна купити вітаміни й спробувати зміцнити імунітет. Можна почати практикувати контрастний душ та інтервальне голодування. Можна розібрати б’юті-шафки, гардероб і світлини в iCloud. Справ — сила-силенна. Головне, не загнати себе в черговий стрес, тому що "всі встигають слухати оперу онлайн і проходити онлайн-курси".

Реклама
Волосся

В Інстаграм розгулює мем "ми ось-ось дізнаємося, який у всіх натуральний колір волосся". No way, — наша відповідь кризі. Челендж прийнято. Фарбувати коріння можна й удома — досить замовити фарбу онлайн і виконувати інструкції. Робити все за інструкцією, а не покладатися на провидіння й легку руку. Історію про те, як оптимістичний план може перетворитися на катастрофу, читайте тут.

Фото: архів Vogue

Чудовий user-friendly засіб для фарбування коренів є в шанованої марки Christoph Robin.

Фарбування — це ще не все. Тепер саме час пройти курс масок і подбати про волосся так, як воно того потребує, але на що завше бракувало часу. Карантин — період, коли можна дозволити собі витримувати на волоссі розчини з ампул так довго, як рекомендує виробник, а не гарячково, в поспіху їх змивати.

Обличчя

Попри те, що карантин — makeup-free zone, усі ритуали щодо догляду за обличчям мають силу. Очищення, зволоження, специфічний догляд залежно від особливостей шкіри. Очищення особливо важливе: побутові токсини набагато небезпечніші для шкіри, ніж міський смог. Якщо карантин триває не за містом, в умовах приватного будинку й відкритих терас, то можна продовжити "ретиноловий" період, який зазвичай рекомендують закінчувати з початком сезону сонячної активності. Санскрини не потрібні.

Омолоджувальний засіб для обличчя та шиї з інкапсульованим ретинолом, Eisenberg
Брови

Важко придумати найслушнішу можливість, щоб відпустити брови. Тоді майстру буде із чим працювати після закінчення карантину. Можна спробувати спеціальні засоби для росту брів. Непогані — у Revitalash і Talika.

Засіб для росту брів Revitabrow Brow Advanced, Revitalash
Ефективний засіб для зміцнення брів і вій Liposourcils Expert, Talika
Манікюр

Про те, як зняти гель-лак удома, ми писали тут. Оптимальна довжина — підпиляні під корінь нігті, оптимальне покриття — голі нігті. Усе, що потрібно, — використовувати крем для рук після кожного миття, і наносити на ніч олію для кутикул. Спочатку життя "без манікюру" видається випробуванням, і свої руки без лаку впізнати неможливо. Але вже зовсім скоро руки здаються гарними, як ніколи раніше.

Emilia Wickstead
Маски

Можна робити маски — для власного задоволення, а не просто для очищення совісті. Можна клеїти патчі на всі частини тіла, наносити маски на ніч і зранку, вирішувати різні завдання — від чорних цяток до сухості.

Очищувальні маски-пластирі для носа Bambusa Blackhead Banisher, HydroPeptide
Тіло

Лімфодренажний масаж, масаж сухою щіткою, активний догляд, скраби й навіть самозасмага. Якщо додати до цього домашні тренування, то виходити на роботу після вимушеного ув’язнення буде приємно подвійно.

Самозасмага Terracotta Sunless, Guerlain
Масаж обличчя та фейсбілдинг

Прекрасна пора, щоб спробувати онлайн-тренування для зміцнення овалу обличчя, почати практикувати масаж ролером, який ви напевно вже маєте (добре, якщо один), але відклали до ліпших часів. Можна використовувати масажер LUNA 3 Foreo, скребок гуа-ша або нефритовий ролер. Головне, діяти м’яко, щоб не розтягнути шкіри, і методично, щоб підсилити лімфотік.

Ролер для обличчя Rose Quartz Mini Eye Roller, Skin Gym


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.