До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні помилки в макіяжі брів

Про головні помилки в макіяжі брів розповідає візажистка Ольга Остапчук

Головних помилок — п’ять: занадто чіткі лінії, неправильно підібрана форма, неприродно темний колір брів, неправильно підібраний декоративний продукт, а також нестійкий продукт для брів.

Реклама
@rosebeauty_m

Особисто я за натуральність, проти татуажу чи великої кількості косметики, особливо на бровах. Дійсно, брів може майже не бути або вони погано ростуть, бо колись вам їх (чи ви собі) вищипали поганим інструментом або в неправильному напрямку, але потрібно відрощувати їх і стимулювати ріст волосин. Це можна й потрібно робити.

Як відростити брови

Найкраща сироватка для брів містить поліпептиди, не має гормонів і в ідеалі її розробили офтальмологи. З усіх для мене найвпливовішою є Apotcare Optibrow.

Apotcare Optibrow


Добре допомагає відростити брови скраб. Можна навіть скористатися меленою кавою чи скрабом для тіла. Перед застосуванням потрібно розпарити обличчя (наприклад, у душі) і масажувати зону брів двічі на день. Особисто я так і відрощувала свої вищипані подібно до коми брови.

Скраб для тіла, Aesop


Також важливо зволожувати саму волосину олійкою. На відрощування це мало впливає (хіба що олійка має формулу, яка допомагає їй проникати в цибулину), а от на зміцнення самої волосини — навіть дуже. Особливо, якщо ви відрощуєте брови й уже з’являються нові волосини, але поки що пушкові.

Олійка для брів, Bri on Brows


Головне в цьому всьому — регулярність і системність. Процес може потребувати від трьох місяців і більше, все індивідуально.

Adeam
Засоби для макіяжу брів

Уже багато років мій найулюбленіший декоративний засіб — гель для брів Estée Lauder #2. Ідеальна мініщіточка і ворс у складі, який зробить ваші брови густішими та зафіксує їх. #1 для білявок, #2 для шатенок і #3 для чорнявок. Класно ще для тих, хто має пушкові брови. У будь-якому разі, що частіше розчісуєте, то густішими стають брови.

Estee Lauder Brow Now Volumizing Brow Tint

Також непоганий Glossier, але я більше люблю Brow Now. Гадаю, творці Glossier якраз ним і надихалися. Серед олівців для брів віддаю перевагу Tom Ford, з-поміж маркерів для брів вибираю Stila. Головне — промалювати ворсинки, залишаючи між ними "повітря", і зачесати щіточкою вгору.

Stila UK Stay All Day® Waterproof Brow Color, Stila

Найстійкіший продукт з усіх — помадка для брів ABH. Її треба наносити косим пензликом та обов’язково закривати продукт, щоб не засихав. Зате ані вода, ані дощ йому не страшні. Можна намалювати хоч три брови й бути впевненою, що вони нікуди не зникнуть упродовж дня; відтінки заслуговують на окремі оплески.

Помадка для брів Dipbrow Pomade, Anastasia Beverly Hills


Брови в жодному разі не можна стригти — ні чоловікам, ні жінкам. Унаслідок стриження брови стають жорсткішими й змінюють свою структуру. Якщо якась довга волосина не вписується в загальну картину, то її потрібно просто висмикнути пінцетом. Це означає, що вона своє віджила, і на її місці виросте інша.

Oscar de la Renta

Якщо маєте власні пухнасті брови, розчешіть їх зубною щіткою (для догляду за зоною брів треба придбати окрему), бризніть лаком для волосся і зафіксуйте вгору. Щіткою корисно робити масаж брів перед сном і зволожувати їх олійкою. За бровами потрібен регулярний догляд, як і за волоссям. Взагалі добре знайти гарного майстра з догляду за бровами, який робитиме мінімальну корекцію, бажано воском, і підбере засоби, які підходять саме вам. Головне, щоб це мало натуральний вигляд — і ніби ви зроду нічого не робили з бровами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.