До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі б'юті-образи з королівських весіль

На честь майбутнього одруження Меган Маркл і принца Гаррі, яке заплановане на 19 травня, згадуємо найкращі б'юті-образи з королівських весіль.

З тих пір, як Меган Маркл і принц Гаррі оголосили про свої заручини минулої осені, не вщухають розмови про те, який образ обере Меган для свого весняного весілля. Пара обміняєтся обручками в Букінгемському палаці вже наступного місяця. На щастя для Маркл, існує архів королівських весільних образів для королев, принцес та герцогинь.

Реклама
Грейс Келлі

Наречені всі як одна надають перевагу витонченим головним уборам і прикрасам. Волліс Сімпсон, коли виходила заміж за герцога Віндзорського 1937 року, обрала капелюшок-німб, створений із пір'я і тюлю. Алмазна тіара Єлизавети II, за деякими відомостями, зламалася прямо перед її весільною церемонією 1947, але її полагодили вчасно, щоб вона могла прикрасити голову майбутньої королеви. Декілька років по тому принцеса Ірану Сорайя вирішила відмовитися від фати, закріпивши свою тіару так, щоб акцентувати увагу на бровах і оголених порцелянових плечах. Грейс Келлі вибрала романтичний капелюшок Джульєтти з потрійною мереживною окантовкою, що обвила її біляву голову. Принцеса Кароліна воліла квіткові прикраси а-ля принцеси Леї. Принцеса Діана і Кейт Міддлтон елегантно завуальовали тіари, залишивши волосся розпущеним.

<b>галерея принцесс и тиар</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.