До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній мінімум за версією Dior Beauty

Б'юті-гігант Dior закликає це літо провести біля басейну і розповідає про свій невеликий Dior Beach Club, у якому парфуми, макіяж і засоби для догляду красуються біля води, в тіні козирка і на смугастому шезлонгу, який нагадує про графічні ілюстрації Рене Грюо.

Так, ідеальними літніми ароматами, легкими та іскристими, стануть Miss Dior Blooming Bouquet і Joy de Dior. Перший – це дует півонії і дамаської троянди, відтінений цілющими нотами цитрусових і білого мускусу, який залишає на шкірі ніжну квіткову вуаль. Другий поєднує ноти троянди і жасмину з Грасса, оточені мандарином і бергамотом. Чуттєвий шлейф Joy de Dior розкривається мускусними і деревними акордами.

Реклама

Яскравому літу – яскраві губи. Цьому заклику легко слідувати разом з тінтом для губ. Завдяки стійкій формулі вони тримаються протягом дня, але при цьому мають на губах максимально природній вигляд. Візажисти Dior рекомендують вибрати фруктові відтінки – персиковий, малиновий, вишневий.

Завершити літній макіяж можна пудрою з світловідбивними частинками Diorskin Mineral Nude Bronze. Її універсальний теплий відтінок, що підходить будь-якому типу шкіри, делікатно підкреслить натуральну засмагу.

За матеріалами: diormag.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.