До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Час змін: нові помади і тональні засоби Dior

У Vogue Cafe відбувся день краси Dior. На ньому представили нову тональну основу Dior Forever Skin Glow і колекцію помад Dior Addict. Що треба знати про новинки та як минуло свято, читайте нижче.

Тональний крем Dior Forever, бестселер марки, вирізнявся стійкістю і легким, невідчутним покриттям. Цього року його вирішили переформатувати: випустити версію Dior Forever Skin Glow, розширити колірну палітру. Ну і перевипустити Dior Forever, тільки тепер зі стійкою 24-годинною формулою. Не те щоб у Dior пропонують не змивати макіяж, просто дають зрозуміти: цій косметиці можна довіряти. Ну і довгі перельоти, і вечірки до ранку, ніхто не скасовував.

Реклама

Палітра відтінків включає 67 (!) варіантів. Практично розкладка Pantone. В Україні буде доступно 28 з них – 14 матових і 14 сяйних.

У Dior пропонують кастомізувати флакон: він зроблений з такого скла, яке витримає гравіювання. На ньому можна написати прізвище і ім'я власниці, її профіль в Instagram або зізнання у коханні. На святі можна було зробити це безкоштовно, а тепер можна звернутися в будь-яку майстерню, що надає такі послуги.

Друга винуватиця свята – помада Dior Addict Stellar Shine, типово весняний запуск: напівпрозоре покриття (яке, втім, можна нашаровувати до щільного кольору), сяйво і блиск, зволожувальні властивості. Нагадаємо, всього – 24 помади з різними спецефектами: 16 глянцевих, 4 переливчасті, 4 дзеркальні покриття. У кожній помаді є рожеві пігменти. У складі: бджолиний віск, олії і алое вера.

Тренінг-менеджер Dior, Євген Пономаренко розповідає, що форма помади з наконечником-кулькою – алюзія на прикраси-кулони епохи Джона Гальяно. Але її так полюбили покупці, що за мотивами цієї упаковки навіть випускали аромат Dior Addict у схожому на тюбик помади флаконі.

Як минула вечірка, дивіться в галереї.

<b>праздник диор вечеринка 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.