До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Геній чистої краси: б'юті-образи Dior Haute Couture

У Парижі відбувся показ Christian Dior Couture осінь-зима 2018/2019. Б'юті-образи для нього створив креативний і фотодиректор Будинку з макіяжу Пітер Філіпс, за зачіски відповідав Гвідо Палау.

Dior Couture Fall 2018

Пітер Філіпс зосередився на сяючій шкірі. За лаштунками він використовував нову тональну основу Dior Backstage Face and Body Foundation і набір для макіяжу, палетку-хайлайтер Backstage Glow Palette.

Реклама

Образи вдалися урочистими і строгими. Обличчя моделей прикрашав ледь помітний рум'янець, а, за умови близького розгляду, під вуалетками можна було розглянути легкі переливи хайлайтера. Такий макіяж можна вибрати і для власного весілля.

<b>Dior Couture 2018 beauty</b>

Волосся дівчат було випрямлене, розділене проділом, гладко зачесане і зібране в хвости низько на потилиці. Їх обернули джгутами, щоб створити графічність, сувору і, одночасно, урочисту зачіску. Хвости нагадували рукоятки хлистів.

<b>прически диор кутюр 2018</b>

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.