До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий час: б’юті-гороскоп на грудень 2021

Детокс, масажі, спа-ритуали можуть бути набагато ефективнішими, якщо планувати їх з огляду на фази Місяця

Час від молодика до повного місяця, коли Місяць росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження, живлення. У цей період рекомендуються обгортання, маски й інші процедури, спрямовані на живлення та зволоження шкіри. Вдалим буде стриження — після нього волосся з великою ймовірністю стане густішим і ліпше ростиме, а в разі пофарбування — довше зберігатиме колір. На молодий місяць можна записуватися до стоматолога на реставраційні процедури, але не на виривання зубів. У цей час добре починати оздоровчі програми, спортивні тренування, курси масажів, вживати вітаміни — організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Реклама

Час від повні до молодика, коли Місяць зменшується, якнайкраще годиться для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, позбавлення від надмірного, зайвого й непотрібного. У цей період варто записуватися на пілінг, усувати родимки, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найслушніший час для манікюру й педикюру, виривання зубів, пластичних операцій. Вдалим буде й стриження, якщо має на меті підтримати форму зачіски, а не радикально змінити імідж. Вкрай бажано в цей час звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни, хамам теж матимуть чудовий вплив на організм.

Найкращі періоди для догляду за собою

6—10, 13—17, 20—25, 28—31 грудня

6—10, 13—17 грудня (Місяць повніє)

Рекомендовані обгортання й маски, активне живлення й зволоження, насичення шкіри. У цей час добре починати спортивні тренування, оздоровчі процедури, курси масажів, уживання вітамінно-мінеральних комплексів для краси й здоров’я. 6—8 грудня — саме час записатися на манікюр і педикюр. Ці самі дати, а також 10 і 14—16 грудня якнайкраще годяться для спа-процедур.

20—25, 28—31 грудня (Місяць зменшується)

На 22—25 грудня варто записатися до перукаря: фарбування, стрижка й укладка, зроблені в цей час, не просто створять новорічний настрій — триматимуть форму й тішитимуть стійкістю кольору несподівано довго. Важливо: з 19 грудня Венера перебуватиме в ретроградному русі, а це означає, що про радикальні зміни зовнішності, зроблені в цей період, згодом можна пошкодувати. Крім того, в цей час не рекомендовано проводити стоматологічні операції, вводити філери й ботокс — особливо якщо це робиться вперше.

Фото: CHRISTINE & CORY KREISELMAIER
Стиль: RACHEL DAVIS AT ONE REPRESENTS
Макіяж: SARAH JAGGER AT CAPSULE PARIS
Зачіски: TARIK BENNAFLA
Модель: LYDIA GRAHAM AT MILK MANAGEMENT
Виробництво й кастинг: CK|PRODUCTIONS SARL

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.