До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б’юті-гороскоп на квітень 2020

Карантин — ще не привід скасовувати б’юті-процедури. Особливо ті, які можна зробити самостійно. Головне, планувати їх з огляду на фази Місяця.

Dris Van Noten

Час від молодика до повного місяця, коли Місяць росте, сприятливий для всіх процесів, процедур і ритуалів, метою яких є насичення, зволоження, живлення. У цей період рекомендовані обгортання, маски та інші процедури, спрямовані на живлення та зволоження шкіри. Вдалими будуть стрижки — після них волосся з великою ймовірністю стане густішим і піде в ріст, а пофарбоване в цей час — триваліше зберігатиме колір. На дедалі більший Місяць небажано виривати зубів. Ліпше почати оздоровчі програми, спортивні тренування, курси масажів, приймання вітамінів — організм відгукнеться на таку турботу з особливою вдячністю.

Реклама

Час від повного місяця до молодика, коли Місяць зменшується, найліпше годиться для процедур, спрямованих на очищення шкіри, детоксикацію організму, позбавлення від надмірного, зайвого й непотрібного. У цей період варто записуватися на пілінг, позбуватися родимок, влаштовувати розвантажувальні дні або сідати на дієту. Це найслушніший час для манікюру й педикюру, виривання зубів, пластичних операцій. Вдалими будуть і стрижки, якщо їхня мета — підтримка форми зачіски, а не радикальна зміна іміджу. Вкрай бажано в цей час звертатися до перевірених фахівців. Делікатний догляд за обличчям і тілом, спа, сауни, хамам теж вельми цілюще вплинуть на організм.

КВІТЕНЬ

Найкращі періоди для догляду за собою: 1—4, 13—16, 20—21, 28—30 квітня.

1—4, 28—30 квітня (дедалі більший Місяць)

Сприятливо подіють на шкіру обгортання й маски, процедури, спрямовані на живлення й зволоження (особливо 1—2, 28—29 квітня). Рекомендовано починати оздоровчі процедури, курси масажів, приймання вітамінів (оптимальний період для старту 1—2, 28—29 квітня).

13—16, 20—21 (спадний Місяць)

Рекомендовані дієти й будь-які процедури, спрямовані на очищення шкіри й детоксикацію — легкі пілінги, просвітлення пігментних плям. Хірургічні втручання варто планувати тільки за показаннями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.