До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 подарунків на Новий рік для краси й здоров’я

Вибираємо ідеальні подарунки на Новий рік: дуже гарні, дуже функціональні й корисні. Не дякуйте.

Зубна щітка SLIM by Apriori Sapphire Blue/Gold

Синя, як зоряне небо, вишукана, суперлегка, ця щітка — витвір мистецтва. Власне, нагорода Red Dot — красномовніша за будь-які слова. Ну й ось аргумент: фото щітки.

Реклама
Orthomol Immun

Ці щітки містять менше пластику, ніж звичайні, а отже подарунок буде ековідповідальним. Вони бездоганно вписуються в будь-який інтер’єр, від лофту до пентхауса. Асиметричне розміщення щетинок дає змогу легко чистити зуби.

SLIM by Apriori Sapphire Blue/Gold
Стайлер Babyliss

Знаменита плойка Babyliss, яку можна часто побачити в інстаграмі модних стилістів і за лаштунками модних показів, змінила дизайн: тепер вона виходить з рожево-золотою поверхнею. Покриття — з кварц-кераміки для захисту волосся, шість режимів нагрівання: кучері можна робити м’якими або структурованими.

Конусна плойка, Babyliss
Колекційний аромат Sisley

Щороку, починаючи з 2001, Eau du Soir Sisley "перевдягається" до Різдва й виходить обмеженою кількістю екземплярів. Цього року флакон, створений у співпраці з художницею Сідні Альбертіні, дістав назву — SKIES.

Eau du Soir Skies, Sisley
Сінді живе в Нью-Йорку й щоранку малює небо на своєму iPad. "Небо" на флаконі Eau du Soir — казково-синє, з рожевими спалахами світанку — гарне облямування для квітково-шипрової композиції, яка принесла успіх аромату Eau du Soir.
Eau du Soir Skies, Sisley
Делікатний двофазний пілінг Anti-Wrinkle Polish & Plump Peel, HydroPeptide

Краще, ніж маска, краще, ніж сироватка: пілінг для домашнього застосування діє м’яко, але ефективно. Одне застосування замінить повноцінний догляд у косметолога.

Делікатний двофазний молодильний пілінг Anti-Wrinkle Polish & Plump Peel, HydroPeptide

Перший ступінь, Peel 1, містить збагачені киснем мікродермабразіонні кристали для ідеального полірування й вітамін C; другий — 25% молочну кислоту, яка надає сяяння й робить шкіру гладкою, пептиди Argireline і Trylagen, що відновлюють шкіру й стимулюють вироблення здорового колагену.

Делікатний двофазний молодильний пілінг Anti-Wrinkle Polish & Plump Peel, HydroPeptide
Вітаміни Orthomol

2020 став роком, коли побажання здоров’я перестали звучати формально. Здоров’я хочеться всім, і чудовий внесок у нього — ортомолекулярні комплекси, які забезпечують імунну систему потрібною кількістю вітамінів і мікроелементів.

Orthomol Immun

Коли показники імунної системи в нормі, вона здатна захистити організм від хвороб. У складі Orthomol Immun — вітаміни A, Е, В1, В2, В6, В12, ніацин, вітаміни K і D, фолієва й пантотенова кислота, біотин, натрій, селен, залізо, цинк, манган, мідь, хром, йод, молібден, лютеїн і лікопін.

Balmain Hair Couture

Balmain Hair Couture можна вважати головним запуском року. Сьогодні засоби марки є в кожному модному салоні, не кажучи вже про полиці у ванних.

Набір "Зволоження" Balmain Limited Edition Moisturizing Set, Balmain Hair Couture

Кругла косметичка, більше подібна до мінодьєра, декорована літерою В — точно як сумки Balmain. Вона зберігає бестселери Balmain Hair Couture: текстурувальний сольовий спрей для створення недбалих кучерів, зволожувальний еліксир з аргановою олією і мінігребінець, що розплутує волосся, а заразом забезпечує м’який масаж шкіри голови. Коли повернеться епоха великих подорожей, буде зручно брати косметичку із собою в дорогу.

Сольовий спрей, зволожувальний еліксир і мінігребінець у подарунковому наборі Backstage Case, Balmain Hair Couture

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.