До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 подарунків для закоханих (у себе)

Вибираємо подарунки до Дня святого Валентина для найдорожчої людини. Для себе. До речі, немає нічого поганого в тому, щоб дозволити собі не один, а два-три подарунки. І не лише 14 лютого, а й напередодні.

Бальзам для обличчя й тіла

Чотири види меду, в тому числі корсиканський і весанський, олія бджолиного воску і екстракт центелли за тиждень відновлюють захисний бар'єр сухих ділянок шкіри. І кутикули, й лікті, і вилиці, й перенісся — будь-яка ділянка обличчя й тіла лише виграє від дотику цього бальзаму. А аромат — можна вважати, що це ольфакторний аналог безтурботності.

Реклама
Засіб для інтенсивного відновлення обличчя й тіла Intense Repair Youth Oil-In-Balm Abeille Royale, Guerlain
Свічка

Український бренд свічок The Homest розробив лімітовану свічку Love Yourself, присвячену любові до головної людини і найкращого другв в житті — до себе. Свічка Love Yourself — просте і ненав'язливе нагадування, що ми перебуваємо тут і зараз, прекрасні такими, якими ми є, а решта — дрібниці. Для реалізації ідеї бренд обрав свій аромат-бестселер Tea with friend o'clock — теплий чайний аромат з нотами бергамота, чорного чаю, смородини, жасмину, ванілі, мускусу, сандалу.

Шоколадний макіяж

Солодощі для зовнішнього застосування завжди гарна ідея. Можливо, ви не підозрювали, але італійський бренд косметики KIKO Milano з його величезним асортиментом пігментованих засобів, від лаків для нігтів та олівців для очей, до тіней і помад, тепер в Україні — і доступний для замовлення онлайн. Нова колекція Sweet Affaires приурочена до Дня святого Валентина і включає засоби, текстури, відтінки, аромати й паковання яких нагадують про традиційні для Валентинового дня солодощі.

<b>Sweet Affaires 2022</b>
Sweet Affaires

Масажна олія

Олія просто створена для того, що називають slow living, і допомагає розчинитись у відчуттях. Вона живить шкіру, приємна на смак і ніжно ковзає по тілу. Просто варто запланувати на особисте життя трохи більше часу, ніж зазвичай — свято все-таки.

Преміальна масажна олія зі смаком Martini і лічі, High On Love
Ланцюжок на талію

Що тут скажеш: для строгого дрес-коду, звісно, не годиться. Але для ефектних селфі (і bellfie) — те, що треба. Стане в пригоді не лише для побачень, а й для пляжних виходів.

Металевий пояс Magnifique, Bijoux Indiscrets
Ольфакторна діагностика

Пройти нюхову діагностику і краще зрозуміти власні парфумерні уподобання допоможе особистий сеанс сам на сам з ольфактологом. Найтехнологічніша діагностика (з використанням iPad і спеціального програмного забезпечення) — в паризькому бутику Nose; найдокладніша й найбільш аналітична — у парфумера Богдана Зубченка у просторі Le Flacon; найцікавіша — у KAMANA.

Парфуми

Резидент Монако, бренд Eisenberg випустив колекцію Happiness, присвячену щастю. У ній — зрозумілі й дуже гарні, доброзичливі аромати, наповнені життєрадісними мотивами. Young невловимо схожий на Santal 33 — це важливо для тих, хто розуміє. Достатньо зібрати колекцію з трьох, щоб отримати парфумерний гардероб.

<b>Happyness collection 2022</b>

Спа-процедура

За час пандемії і численних карантинів ми скучили за дотиками. Все ж таки, це прекрасно, коли тебе торкаються ніжно, м'яко, дбайливо. Можна відвідати масаж обличчя в Anywell Facial Bar або спа-процедуру Tranquility by Comfort Zone.

Друга передбачає тактильний, нюховий і звуковий вплив. Руки майстра ковзають по тілу дуже (ну дуууууже) повільно, і можна увійти у медитативний стан. Або просто наповнитися любов’ю до світу. У Києві процедура доступна в клініці Едгара Камінського.

Помада

Не будь-яка помада заслуговує на те, щоб називатися подарунком. Але нова помада Sisley Phyto-Rouge Shine — якраз така. Вона поєднує сяяння, як у блиску для губ, доглядові властивості, як у бальзамів, і яскравість, як у помад.

Sisley Phyto-Rouge Shine

Мікросфери гіалуронової кислоти й екстракт водорості Padina Pavonica у складі зволожують губи і додають їм м'якості. Sisley Phyto-Rouge Shine лягає так вигадливо, що створює об'ємний ефект збільшення губ. Про це не йдеться в офіційних дисклеймерах, але ми спробували і відповідально про це заявляємо.

Sisley Phyto-Rouge Shine
Олійка для волосся

Не олійка, а приворотне зілля: пахне тонко, невловимо – фрезіями, мускусом, фіалками та мандарином. У волосся, яке ним пахне, так і хочеться зануритися. Один раз спробуєш – і у полоні. Але це той випадок, коли все в задоволення (і на користь). Олійка Elixir Ultime, бестселер бренду, вийшла у лімітованому дизайні Tiger Rouge. Велика спокуса виставити на поличку (і в інстаграмі). Олія доступна онлайн та в салонах. Зараз із покупкою дарують travel-версію засобу.

Олійка для волосся Elixir Ultime, Kérastase

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.