До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 головних б'юті-покупок осені

Vogue.ua – про новинки та речі, з якими ця осінь стане прекраснішою.

Маска Miracle Mask, HydroPeptide

Маски – улюблений продукт мілленіалів згідно з численними б'юті-звітами. Маска HydroPeptide хороша тим, що вирішує декілька завдань одночасно. В її складі: ферменти амінопептидазу і протеазу, розмарин і ментол, які охолоджують шкіру і розчиняють верхній шар відмерлих клітин. У складі також пептид Трілаген, каолін і бетоніт, здатні глибоко очистити пори. Завдання у маски такі: поліпшити загальний стан шкіри, освітлити, розслабити активні лицьові м'язи в гіпертонусі, надати сяяння, очистити.

Реклама
Маска Miracle Mask, HydroPeptide
Капсули Vital F, Orthomol

Коли сонця стає менше, життєвий тонус, зазвичай, падає, а рівень стресу зростає. Капсули Orthomol Vital F допомагають підвищити тонус, додати енергії, позбавити від хронічної втоми і емоційного вигоряння. У складі: мінерали, кислоти, вітаміни групи В, Е і С.

Капсули Vital F, Orthomol
Денний крем для обличчя "Антипігмент" Anti Pigment Day Cream, Eucerin, SPF30

Осінь – час замолювати гріхи перед власною шкірою і боротися з небажаною пігментацією. Важливо: в моді веснянки, тому з ними не борються, а всіляко підкреслюють. Тим, хто не старався з захистом від сонця і набув пігментації, стане в нагоді спеціальний крем. У його складі: Троплозол, власна розробка Eucerin для боротьби з гіперпігментацією, лікохалкон А – природний антиоксидант, тапіока з матуючим ефектом. SPF 30 захищає від сонця і не дає утворюватися новим плямам.

Денний крем для обличчя "Антипігмент" Anti Pigment Day Cream, Eucerin, SPF30
Сироватка Capilor, Cally’s

Осіннє випадіння волосся – найпоширеніша б'юті-скарга. Сироватка швейцарського бренду Cally's допомагає забезпечити потрібний догляд за шкірою голови, наситити її амінокислотами, мікроелементами, ферментами, рослинними білками. Це допоможе зняти чутливість (вона загострюється при різкій зміні температур, агресивному фарбуванні, при зловживанні шоколадом і вином). А також збалансувати, зволожити і підживити шкіру, зупинити випадіння волосся. У складі: L-Цистеїн (амінокислота в складі кератину волосся), екстракт перцевої м'яти з освіжаючим і ефектом, себорегулююча цинкова сіль.

Сироватка для шкіри голови Capilor, Cally’s
Шампунь і скраб "Детокс і відновлення", Yves Rocher

Щоб волосся залишалося свіжими довше, незважаючи на капелюхи і шарфи, а сироватка (див. попередній пункт) діяла не на відмерлі клітини, а на шкіру голови, важливо використовувати правильні засоби. Yves Rocher випустив лінію для детоксу і відновлення волосся. Найнеобхідніші в ній засоби – глибоко очищувальний міцелярний шампунь і крем-гоммаж. Другий допомагає позбутися забруднень і звільнити шкіру від секрету сальних залоз. У складі: морська сіль і екстракт насіння Морінги. Останнє настільки ефективне, що в Африці ним очищають воду для пиття.

Лінія "Детокс і відновлення", Yves Rocher

У лінію також увійшов бальзам і оцет для сяйва волосся – щоб воно блищало.

Крем для рук La Crème Main Texture Riche, Chanel

Про цей крем для рук написали всі видання світу. Вперше він був створений 1927 року самою Мадемуазель; 2017 року для нього придумали приголомшливу еліпсоїдну упаковку, яка не втрачає форми у міру використання засобу. Цієї осені формулу збагатили – вона стала огортаючою, густою, оксамитовою. Всмоктується все так само швидко і рятує суху шкіру.

Крем для рук La Crème Main Texture Riche, Chanel
Кушон My Armani To Go, Giorgio Armani

Коли настають перші холоди, а для обігріву використовують кондиціонер в машині і вдома, то шкіра, особливо схильна до сухості, дуже страждає. У таких випадках врятує тональна основа нового покоління. Вона відмінно зволожує прямо на ходу – і надає шкірі лиску. У складі: пігменти, які підсвічують шкіру зсередини, і перламутрові мікрочастинки. Саме завдяки їм макіяж можна нашаровувати скільки завгодно.

Кушон My Armani To Go, Giorgio Armani
Кольоровий тінт Dior Addict Lip Tattoo, Dior

Свої тінти Dior випустив минулого року. Цієї осені їх гама поповниться двома відтінками. Той, що личитиме всім, і гармоніюватиме з відтінками багряного листя, – №661 Natural Red. Тінт не відчутний на губах і дає стійке покриття.

Кольоровий тінт Dior Addict Lip Tattoo №661, Dior
Розгладжувальний коректор Precious Light, Guerlain

Чарівна паличка – коректор Guerlain зі світловідбиваючими частинками. Він відмінно маскує темні круги й тіні втоми. У складі, крім омолоджувального комплексу, – золоті пігменти.

Розгладжувальний коректор Precious Light, Guerlain
Бальзам для губ Rouge Perfecto, Givenchy

Настав час зволожувати шкіру губ, яка сохне на вітрі і від сухого повітря в приміщеннях. Власне, робити це бальзамом Rouge Perfecto, одягненим в рожевий чохол з натуральної шкіри чудової вичинки, – одне задоволення. Вийде три відтінки. Обережно: вони справді дають помітний колір.

Бальзам для губ Rouge Perfecto №4 Blue Pink, Givenchy

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.