До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних весільних зачісок сезону весна-літо 2024

Теплий весільний сезон за пів року знову буде на порозі, і ті наречені, хто планує свято на цей період, вже можуть починати будувати плани. При пошуку весільного образу варто звернути увагу не тільки на сукню, а й продумати взуття, прикраси, макіяж і зачіску. Сьогодні ми хочемо поговорити про останню. Наступного сезону будь-яка наречена зможе вибрати щось собі до смаку з чималої кількості варіантів ― від романтичних атласних стрічок у волоссі до ефектних головних уборів з коштовностями замість вуалі. Vogue.ua зібрав 5 модних весільних зачісок сезону весна-літо 2024.

Versace
Versace

Реклама

Атласні стрічки

Стрічкова коса стала вірусною зачіскою після показу ChristianSiriano весна-літо 2024 на Тижні моди в Нью-Йорку. Цей тренд миттєво стане фаворитом серед наречених у наступному весільному сезоні. Коса зі стрічкою ― свіжа інтерпретація двох популярних способів укладання волосся.

Christian Siriano
Christian Siriano

Якщо зібране в косу волосся ― не ваш стиль, але атласні стрічки до душі, розгляньте інший образ із стрічкою, який ми помітили на подіумі ChristianSiriano: окремі смужки, інтегровані у вільно розпущене волосся.

Christian Siriano
Christian Siriano

Затискачі та пов'язки

В колекції Versace весна-літо 2024 було багато витончених аксесуарів для волосся, і майже всі мали виразний весільний настрій. Ці суцільні аксесуари для волосся — затискачі та пов’язки зі стрічками, зроблені з металевої шкіри та інкрустовані дорогоцінними каменями, продовжують тенденцію на стрічки у волоссі у більш витонченому прочитанні. Ці аксесуари запозичені з вінтажного стилю balletcore1950-х років.

Versace
Versace

Versace
Versace

Звичайно, цей тренд весільних зачісок далеко не новий — наприклад, Зої Кравіц продемонструвала його ще в 2020 році на своєму власному весіллі, коли одягла білу пов’язку зі стрічкою в стилі balletcore. Але, як то кажуть, те, що зараз відбувається, завжди повертається, тому стрічки в усіх інтерпретаціях стануть найбажанішими аксесуарами наречених наступного сезону.

Весілля Зої Кравіц
Весілля Зої Кравіц

Головні убори

Головні убори стали одним із найбільших весільних трендів наступного сезону. Фата, діадема та інші способи прикрасити голову ― вже минула епоха.

Simone Rocha
Simone Rocha

У SimoneRocha весь показ був справжньою мрією нареченої. На головах моделей можна було побачити квіткові прикраси з бісеру, камінців та стрічок. Ідея таких коштовних ажурних головних уборів є вельми перспективою для літнього весільного сезону. Пропонуємо взяти до уваги цю небанальну тенденцію.

Simone Rocha
Simone Rocha

"Недоглянуте" волосся

На останніх показах 3.1PhillipLim і PrabalGurung в центрі уваги опинився тренд на "недоглянуте" волосся. Йдеться про зачіску, яка не демонструє жодних зусиль щодо вкладання. Моделі розпустили волосся, і його пасма недбало лежали на лобі, а природні хвилі залишилися.

3.1 Phillip Lim
3.1 Phillip Lim

Prabal Gurung
Prabal Gurung

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.