До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ходять чутки: Адель виходить заміж

Ходять чутки, що Адель виходить заміж вдруге. Радісну новину повідомило видання Deux Moi, наголосивши, що інформація "з дуже надійного джерела". Обранцем британської співачки став спортивний агент Річ Пол, роман з яким Адель розсекретила у 2021 році. Тоді співачка зізнавалася, що такою щасливою, як із ним, не була ніколи, і схоже, що закохані готові перейти на новий рівень стосунків. За словами інсайдера, Адель та Річ планують одружитися влітку 2023 року. Однак самі знаменитості вирішили поки не коментувати цю новину. Швидше за все, вони хочуть залишити подробиці своїх стосунків у секреті.

Адель
Адель

Реклама

Шанувальники співачки почали детальніше розглядати її фотографії та помітили на безіменному пальці обручку з великим діамантом форми "груша" на концерті в Лас-Вегасі минулими вихідними. Тим часом Daily Mail повідомляють, що каблучку Адель носить уже рік, отже пропозицію Річ Пол зробив їй давно. Новому коханому Адель зараз 41 рік, і він є одним із найкращих спортивних агентів NBA. Він працював із такими зірками баскетболу, як Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Бен Сіммонс та Джон Уолл. За версією Forbes, Річ Пол належить до десятки найвпливовіших агентів світу.

Річ Пол і Адель
Річ Пол і Адель

Нагадаємо, що Адель розлучилася зі своїм першим чоловіком Саймоном Конеккі у 2019 році, розставання з яким далося їй важко. Усі свої емоції співачка виплеснула в альбомі "30", а за головний сингл Easy On Me навіть отримала статуетку "Греммі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.