До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ешлі Олсен вийшла заміж за художника Луї Айснера

Кінозірка та дизайнерка Ешлі Олсен вийшла заміж за свого коханого, художника Луї Айснера. Пара зіграла весілля наприкінці грудня 2022 року на закритій невеликій церемонії у приватному будинку в Лос-Анджелесі.

Ешлі Олсен і Луї Айснер
Ешлі Олсен і Луї Айснер

Реклама

Олсен почала зустрічатися з Луї Айснером у 2017-му. Упродовж років пара старанно оберігала особисте життя і рідко з'являлася разом на публіці. У вересні 2021 року вони вперше разом відвідали світський захід, після чотирьох років стосунків. Приводом спільного виходу стала урочиста подія Young Eisner Scholars, некомерційної організації, заснованої батьком Айснера, адвокатом Еріком Айснером. Мати нареченого — Ліза Айснер — дизайнерка ювелірних виробів і колишня редакторка Vogue.

Уперше чутки про заручини Ешлі Олсен та Луї Айснера почали ширитися у травні 2022 року. Тоді Олсен сфотографували із золотою каблучкою на лівому безіменному пальці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.