Три способи носити французький чубчик: приклади парижанок

Поки Олімпіада-2024 в Парижі набирає обертів, надихаємося невимушеними образами парижанок, які обожнюють недбало розкішний підхід. Французький чубчик квінтесенція паризького стилю. Ось три приклади, як носити чубчик, демонструють візажистка, креативна директорка Guerlain з макіяжу та засновниця власного бренду косметики Violette, муза Chanel Каролін де Мегре, дизайнерка та засновниця бренду Rouje Жанна Дамас.

Жанна Дамас

Французька it girl Жанна Дамас успішно монетизувала свою популярність в інстаграмі. Свій бренд одягу та косметики вона заснувала в 2016-му, маючи близько 200 тис. підписників. Сьогодні їх півтора мільйона.

Жанна носить свій чубчик, розділяючи посередині, як шторки. Головне — легка недбалість, ніби волосся саме розпалось посередині, коли його прибирали з лоба рукою.

Violette

Віолетт Серра, яка просить називати себе за нікнеймом в інстаграмі — Violette, — здобула всесвітню відомість, коли Gierlain запросив її очолити напрямок краси та макіяжу Дому.

Віолетт — типова інфлюенсерка: на її ютуб-каналі — понад 300 тис. підписників; в інстаграмі — 570 тис. підписників, з якими візажистка ділиться таємницями макіяжу, мудбордами, світлинами своєї паризької квартири та зворушливими знімками маленької дочки. Чоловік Віолетт — фотограф Стівен Пен. Б’юті-історію, яку вони зняли для VOGUE UA, можна подивитися тут.

Улюблений спосіб Віолетт носити чубчик — дозволяти йому спадати низько на брови. На безлічі знімків Віолетт її густі пухнасті вії змішуються з пасмами чубчика. Неперевершено.

Каролін де Мегре

Модель, музична продюсерка, муза Дому Chanel Каролін де Мегре — типова паризька інтелектуалка, яка надихала і Карла Лагерфельда, і його наступницю Вірджині Віар. Каролін поєднує шарм та неабиякий розум, — її образи завжди хочеться повторити. Цей магнетизм фільмували для Vogue Numéro, iD та інших видань Стівен Мейзел, Пітер Ліндберг, Жан-Батіст Мондіно, Патрік Демаршельє, Юрген Теллер, Інес ван Ламсвірде, Вінуд Матадін.

Як видно з усього, Каролін надихається ще однією іконою французького стилю — юною Джейн Біркін. Її чубчик доповнений пасмами, що обрамляють обличчя, та завжди трошки скуйовджений.

Один із вдалих експериментів Каролін — кучерявий чубчик, який чудово римується з її хвилястим волоссям.

Популярне на VOGUE