ROXOLANA тестує новий сервіс для волосся Redken Acidic Gloss: фото ДО та ПІСЛЯ

image

Співачка ROXOLANA тестує новий сервіс Redken Acidic Gloss для сяяння та зволоження волосся

Редакція VOGUE періодично тестує засоби та сервіси легендарного американського бренду з догляду за волоссям Redken. Здебільшого, щоб переконатися в їхньому wow ефекті. Цього разу ми запросили в салон Forma 2 на процедуру Redken Acidic Gloss співачку ROXOLANA, яка має освітлене волосся та в силу професії постійно змінює зачіски.

В лінії Redken Acidic Gloss з кислотним рН використано комплекс Асідік Шайн, який включає амінокислоти серин, аргінін, глутамінову кислоту, гліцерин та вітамін Е. Вона ущільнює кутикулу волосся, пригладжує лусочки і тим самим забезпечує здорове сяйво та гру світла на пасмах. Крім того, засоби колекції турбуються про колір волосся та захищають його від впливу ззовні – вигоряння, пилу, жорсткої води тощо.

Довірили волосся ROXOLANA стилісту Forma 2 Владу Онойко і розповідаємо про сервіс в деталях. Для тих, хто дочитає до кінця, – бонус: 5 питань до ROXOLANA про її звички в догляді за волоссям.

Спочатку робимо фото ДО. Волосся ROXOLANA – густе, освітлене, пряме, передбачувано схильне до сухості на кінчиках.

5 етапів сервісу Redken Acidic Gloss

Етап №1. Миття з шампунем Redken Acidic Color Gloss

Таймінг – 5 хвилин

"Будь-яке освітлення пошкоджує волосся, тому, окрім щоденного догляду, варто принаймні раз на місяць робити салонний догляд", – пояснює Влад. Масажними рухами він наносить шампунь з лінії для фарбованого волосся, який спрямований на те, щоб надати йому сяйва. Роксолана щасливо мружиться, поки шампунь перетворюється на пишну піну.

Етап №2. Засіб-догляд Redken Acidic Color Gloss

Таймінг – 5 хвилин

"Концентрат має pH 4,5, – пояснює Влад. – Це кислотний pH, який дуже добре закриває кутикулу волосся".

Навіщо її закривати? – все дуже просто: у пошкодженого, пористого або освітленого, як у нашої героїні, волосся, кутикули – як розпушені колоски. Розкриті кутикули не помітні оку, але в загальній картині вони створюють мікротінь, яка врешті і краде природне сяйво пасом. Якщо кутикули закриті, то волосся грає на сонці, добре відбиваючи світло.

Етап №3. Пом’якшення волосся: професійний засіб + олійка з арганою Redken All Soft Argan 6

Таймінг – 5 хвилин

"Кислотний рН добре закриває кутикули, але після нього волосся потребує пом’якшення", – пояснює Влад.

Влад Онойко змішує професійний засіб для освітленого пошкодженого волосся Acidic Moisture Concentrate та олію з арганою All Soft Argan 6, щоб максимально зволожити, наповнити ліпідами і відновити волосся. Влад не радить повторювати подібні трюки вдома: дуже легко в домашніх умовах наплутати з пропорціями – і в результаті позбавити волосся об’єму, переобтяжити та зробити його, замість блискучого та легкого, тьмяним.

Етап №4. Фіксатор Redken Acidic pH Sealer

Фіксатор діє блискавично швидко: після нанесення достатньо порахувати до десяти – і можна змивати водою.

Етап №5. Укладання

Спостерігати за тим, як поводиться волосся після процедури, – одне задоволення. Гладенькі, чудово зволожені пасма спускаються по спині Роксолани, Влад висушує їх, злегка допомагаючи собі струменями прохолодного повітря з фену. Гаряче тут дійсно не потрібне: жодного чітінгу, волосся має природній вигляд. Воно гладке, але без зайвого "салонного" лоску, за який ми іноді так не любимо професійні гарячі укладання.

На цьому етапі питаємо ROXOLANA, як відчувається волосся. "Ну дуже приємне", – щиро зізнається вона і дозволяє доторкнутися. Пасма гладкі, як атлас. – "Волосся ніжне-ніжне і не важке. А є ще один нюанс. Зазвичай, коли робиш догляд, він обтяжує волосся. А тут такого немає. Тут воно легеньке, повітряне, прикольне".

Влад пояснює, що жодна салонна процедура з догляду за волоссям не має змінювати текстури останнього. Якщо ж це відбувається, то, скоріше за все, в складі засобів – шкідливі та небезпечні інгредієнти – наприклад, похідні формальдегідів. "Так, це дає гарний візуальний ефект, проте не має нічого спільного зі здоров’ям волосся; в довгостроковій перспективі можна втратити довжину".

Влад каже, що ця процедура підходить людям з будь-яким типом волосся. Тобто, якщо хочеться попіклуватися про блиск і якість пасом, захистити колір, можна сміливо обирати Redken Acidic Gloss для сяяння та зволоження волосся.

"Я радив би звернути особливу увагу на цей догляд тим, у кого тонке та (або) фарбоване волосся. Коли не хочеться обтяжувати пасма, але хочеться добитися сяйва, гладкості, блиску".

РЕЗУЛЬТАТИ

Результат процедури Redken Acidic Gloss говорить сам за себе: це сяйливе, здорове, зволожене та рухливе волосся.

Домашній догляд

Вдома підтримуємо красу волосся за допомогою засобів з серії Redken Acidic Color Gloss, куди входять шампунь, кондиціонер, засіб-догляд та термозахисний спрей, які зволожують волосся по довжині, надають йому сяяння та блиску.

Бліц з ROXOLANA про улюблені зачіски та догляд

Опишіть своє волосся

Русяве, рівне, гладке і міцне – як у мами і у сестри. У нас у всіх довге волосся. У мене навіть в дорослому віці воно було до попереку.

Улюблені засоби?

"Лінивий догляд". Добре, коли є шампунь, і ще краще, коли є кондиціонер. Зараз, коли я висвітлила волосся, намагаюся доглядати за ним ретельніше, – додаю маски та догляд.

Cалонний чи домашній догляд?

Салонний догляд необхідний, бо або ти його лелієш, цей блонд, або він самостійно контролює довжину. Востаннє після освітлення у мене все стрімко йшло до каре, але на довжині до плечей я зрозуміла: волосся натякає, що потрібно про нього дбати. Але, що би я не робила вдома, це не порівняти з професійним доглядом, – в салоні геть інший ефект, який тримається набагато довше.

Зачіска для сцени?

Щоб мінімізувати гарячі укладання, ми придумали хвіст, який не потребував особливого стайлінгу чи догляду. Щоб надати зібраному волоссю гладкості, використовую зволожувальну маску замість лаку або гелю. Воно має напрочуд гарний і блискучий вигляд, як у танцівників. Є ще один плюс: коли миєш волосся потім, воно шовкове на дотик.

Зачіска для повсякдення?

Beach waves, невимушене хаотичне укладання як у дівчини серфера.

Популярне на VOGUE