Платиновий боб — головний тренд цієї осені

Це щось у повітрі: одразу декілька знаменитостей обрали для радикальної зміни платиновий боб в голлівудському стилі, і ця стрижка тепер усюди. Ось 5 доказів від Бейонсе, Кендал Дженнер, Джіджі Гадід, Кейт Бланшет та Жизель Бюндхен, що платиновий боб головний тренд осені 2024, і приклади з фото, які змусять вас мріяти про оновлення.

Бейонсе

Цю стрижку для Бейонсе створив її давній друг Ніл Фаріна, якого зірка запрошувала взяти участь в розробці засобів для волосся її власного новоствореного бренду Cécred. На Паризькому тижні моди Бейонсе знайшла найефектніші декорації, щоб продемонструвати нову зачіску — об’ємний, пишно укладений боб.

Кендал Дженнер

На прикладі Кендал Дженнер можна переконатися, як складно виходити з радикального темного кольору у блонд: волосся не має блиску і здається позбавленим життя. Напевне, не варто згадувати, що Кендал має доступ до найкращих колористів (цього разу за перевтілення відповідала Дженна Перрі), засобів у догляді та процедур, — втім, блискуче волосся на певний період залишиться поза її діапазоном краси. Як відновити волосся після фарбування, ви можете почитати тут.

Жизель Бюндхен

Жизель Бюндхен, Стефано Пілаті
Фото: ZARA

У випадку з Жизель, яка разом зі Стефано Пілаті стала героїнею кампанії Zara x Stefano Pilati, приміряла новий образ — платиновий голлівудський боб. Образ для колекції, яка з'явиться в продажу 3 жовтня, зафільмував Стівен Майзел. І нехай це навіть і перука, втім, топмодель має неперевершений вигляд.

Жизель Бюндхен, Стефано Пілаті
Фото: ZARA

Кейт Бланшет

Кейт Бланшет можна вважати амбасадоркою платинового бобу — її стиліст Ренато Кампора доглядає за тим, щоб боб тримав форму, а волосся відбивало світло. Втім, здається, фірмовий боб трохи втратив у довжині цієї осені й личить акторці ще більше.

Джіджі Гадід

Джіджі Гадід зробила нову стрижку ще навесні, але зараз її осіннє оновлення має настрій 90-х. Мимоволі згадуються образи з фільму "Термінатор".

Популярне на VOGUE