До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Робін Вільямс — ікона стилю молодого покоління

У березні 2020 року Зельда Вільямс, дочка покійного коміка Робіна Вільямса, приєдналася до обговорення в Twitter про бездоганний стиль її батька. Тема розмови була зосереджена навколо вбрання, яке легендарний актор вдягнув на прем’єру фільму "Флаббер" у 1997 році. "Два дні тому дивним чином знайшов саме ці окуляри! Крім того, тато невимушено, щодня носив речі, які я ніколи не бачила, щоб хтось наважувався носити, і я завжди поважала цю його крутість", – написала вона в Twitter.

Робін Вільямс у сорочці Jean Paul Gaultier, березень 1996 рокуРобін Вільямс у сорочці Jean Paul Gaultier, березень 1996 року

Перенесемося до 2022 року. Через вісім років після його смерті, Вільямс досі перебуває під пильним оком модних інфлюенсерів у всьому світі, зокрема "зумерів", які обожнюють підхід улюбленого актора до одягу.

Реклама

Минулого місяця TikTok-зірка Віздом Кей, опублікував у Twitter селфі в безцінній сорочці Jean Paul Gaultier з принтом-тромплеєм та зображенням Вільямса в цій же сорочці 1996 року. Фото стало вірусним і набрало понад 70 000 лайків у соціальній мережі.

Робін Вільямс на прем'єрі фільму Робін Вільямс на прем'єрі фільму "Боб Робертс" у Беверлі-Хіллз, 1 вересня 1992 року

Рідкісна сорочка Вільямса Jean Paul Gaultier — це лише верхівка модного айсберга. У 1992 році актор відвідав прем'єру стрічки "Боб Робертс" в Беверлі-Хіллз у стриманому вбранні, у якому він поєднав піджак у клітку, приталені штани та масивні кросівки, які сьогодні з радістю носять хайпбісти.

У травні 1997 року Вільямс з’явився на The Tonight Show with Jay Leno разом зі своїм партнером по фільму "День батька" Біллі Крісталом у костюмі Issey Miyake з абстрактним принтом, який залишається одним з його найпривабливіших нарядів в історії. Його графічний став ковтком свіжого повітря в епоху, коли провідні актори Голлівуду обирали стандартний монохромний костюм.

Робін Вільямс і Біллі Крістал на The Tonight Show with Jay Leno, 6 травня 1997 рокуРобін Вільямс і Біллі Крістал на The Tonight Show with Jay Leno, 6 травня 1997 року

Для зіркового тенісного турніру актор обрав вільну футболку, камуфляжну панаму й відповідні шорти-карго, які, за якими сьогодні всі полювали б на Depop.

Робін Вільямс після благодійного тенісного матчу An Evening At The Net, 27 липня 1998 рокуРобін Вільямс після благодійного тенісного матчу An Evening At The Net, 27 липня 1998 року

У листопаді 1997 року прихильник Issey Miyake обрав крутий бомбер бренду з колекції осінь-зима 1996/1997 (нещодавно цей бомбер можна було побачити на Playboy Carti й Віздом Кей) для вищезгаданої прем’єри фільму "Флаббер" у Нью-Йорку. Вільямс залишив вбрання відносно простим, дозволивши його куртці бути в центрі уваги.

Робін Вільямс в бомбері Issey Miyake на прем'єрі фільму Робін Вільямс в бомбері Issey Miyake на прем'єрі фільму "Флаббер" у Нью-Йорку, 16 листопада 1997

Стиль Робіна Вільямса, — це те, до чого ми тяжіємо сьогодні. Він був нестандартним та самобутнім, він ніколи не був традиційним. Неможливо заперечувати, що актор, як ніхто інший, культивував передові тенденції як для вуличного стилю, так і для виходу на червону доріжку.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.