До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найстильніші чоловіки 79-го Венеційського кінофестивалю

79-й Венеційський кінофестиваль, який розпочався 31 серпня й завершився 10 вересня, цього року зміцнив свої позиції – не лише як місце презентації культових блокбастерів, а ще і найгламурніша кіноподія року.

Тімоті Шаламе в Haider Ackermann на 79-му Венеційському кінофестиваліТімоті Шаламе в Haider Ackermann на 79-му Венеційському кінофестивалі

Попри те, що на Венеційському кінофестивалі збирається безліч знаменитостей, він найчастіше поступається Каннському кінофестивалю, коли справа доходить до ефектних образів гостей. Однак тепер, завдяки деяким зіркам, присутнім на низці показів, прем’єр і пресконференцій, Венеція стала місцем, де збираються найстильніші.

Реклама
Гаррі Стайлс в Gucci на 79-му Венеційському кінофестиваліГаррі Стайлс у Gucci на 79-му Венеційському кінофестивалі

Менш кітчевий і маркетинговий, ніж Каннський кінофестиваль; менш грубо-інтелектуальний, ніж кінофестивалі в Торонто чи Нью-Йорку; і вільний від неординарних тем, які перетворили Met Gala на конкурсно-костюмовану вечірку; Венеційський кінофестиваль став майданчиком для нового покоління суперзірок: тих знаменитостей, які найефективніше використовують моду як форму розваги, зброю, метод впливу та вектор слави.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.